SuperNaturals

21-DNEVNI INTENZIV

Oshova Dinamička
Meditacija

PRIJAVE SU ZATVORENE

Pridruži nam se u 21-dnevnoj avanturi i iskusi Slobodu! Slobodu od naučenih obrazaca razmišljanja i ponašanja, od neprobavljenih emocija koje iz pozadine upravljaju našim iskustvom života. Slobodu od zidova zatvora zvanog “zona komfora”. 

 

Oshova Dinamička Meditacija je intenzivna, žestoka i brza praksa, duboka i oslobađajuća na mnogim razinama, i daje nam priliku da iskusimo što to znači biti Svjedok i gdje se u nama kriju toliko potrebni Mir i Tišina. 

Transformirati ljutnju u suosjećanje, propustiti kroz sebe ustajalu energiju i osloboditi je. Otpustiti naučene obrasce ponašanja koji nas drže u prošlosti, upoznati unutarnju tišinu i jasnoću, osloboditi se navika koje nas zatvaraju u “kutije”… sve to, i još mnogo toga, donosi Oshova Dinamička Meditacija. 

 

Ako ti se na pojam “meditacija” pojavi misao “ne mogu ja sjediti”, Oshova Dinamička Meditacija je stvorena za tebe! 

 

Zapadnjak nema živaca sjediti i promatrati svoj um,” zaključio je Osho. “Zato njemu, kako bi razbio stare obrasce u tijelu i umu koji ga drže zarobljenim u prošlosti, i kako bi iskusio slobodu, bivanje svjedokom, tišinu i mir koji su skriveni iza zidova tog zatvora, treba da meditacija bude intenzivna, tjelesna, brza i žestoka”

Oshova Dinamička Meditacija je upravo to: direktan, žestok, dubok uvid u naše vlastite umove, u neprocesirane emocije, u štetne obrasce razmišljanja koje nas vode u nepromišljene riječi i akcije… i zbog kojih privlačimo okolnosti koje nam se ne sviđaju. 

Želiš li upoznati svoj um, uočiti gdje krivo skrećeš i zašto manifestiraš situacije, okolnosti, ljude i ponašanja koja ti se ne sviđaju – pridruži nam se u ludoj avanturi otkrivanja sebe, u 21 danu intenzivnog ulaska u dubine vlastitog skrivenog! 

Kako se radi Oshova Dinamička Meditacija?

Svaki dan, 60 minuta, uz glazbu koju je pripremio sam Osho, i obavezno u grupi i pod vodstvom iskusnog učitelja, koji je i sam iskusio ovaj proces. Zašto to kažemo? Jer glazbu i upute za sve Oshove meditacije pronaći ćeš online, ali proći kroz ovaj proces sam, bez podrške i pogotovo bez mogućnosti da nekoga tko je sva ova čišćenja već prošao pitaš “Što mi se sad događa?!”, bilo bi vrlo zahtjevno iskustvo… 

Zašto 21 dan? 

Poznato je da je 21 dan potreban da se oslobodimo navike i usvojimo novu. Prve dobrobiti ove prakse počinjemo osjećati u 2. tjednu, a u 3. tjednu se počinjemo osjećati ugodno. Ova praksa zahtjeva konzistentan, svakodnevni rad, bez oklijevanja i bez prekida, kako bismo oslobodili svoju energiju – stoga se Oshova Dinamička Meditacija radi svaki dan, bez preskakanja, 21 dan za redom.

Baš zbog toga što je izuzetno bitno ne preskočiti niti jedan dan, Oshovu Dinamičku Meditaciju uvijek preporučujemo raditi u grupi – kako bi grupna podrška podržala Volju da izdržimo 21 dan bez prekida, bez oklijevanja! Jer u grupi je sve lakše, a pogotovo zaokružiti ovaj čudnovat, prekrasan i zahtjevan proces.

Pozivamo te da nam se pridružiš i da zajedno upoznamo sebe, svoje emocije, um, ego – i svoju zlatnu stranu, svoje skrivene potencijale! Jamčimo ti da ćeš 21. dana slaviti Život, slaviti Sebe, slaviti Svjesnost!

 

Blog o našem iskustvu Oshove Dinamičke Meditacije pročitaj OVDJE.

PROGRAM INTENZIVA 

  • Uvodni sastanak: nedjelja 14.01.2024., 11:00-13:30
  • 1. satsang: nedjelja, 21.01.2024. u 19:00
  • 2. satsang: nedjelja, 28.01.2024. u 19:00
  • Male grupe u kojima svakodnevno dijelimo iskustva s drugim polaznicima intenziva 

NAPOMENE:

  • Prvu meditaciju radimo svi zajedno na online Zoom sastanku 14.1.2024., a ostalih 20 svatko za sebe u terminu u danu koji mu odgovara.
  •  Ova praksa nije namijenjena trudnicama, ženama koje su rodile unazad 6 mjeseci te osobama koje nisu u stanju skakati iz bilo kojeg fizičkog razloga (invaliditet, nedavna operacija, ozljeda koljena ili gležnja koja zahtjeva mirovanje).
  • Svi polaznici dobit će pristup snimkama svih online sastanaka unutar svojeg korisničkog profila na našoj web stranici.

PRIJAVE SU ZATVORENE!

Donacija: 80 EUR
za uplate do 10.01.2024. do kraja dana

100 EUR za kasnije uplate 

Popust za polaznike transformativnog školovanja STRAST!: 50% (kod za popust objavljen je na Mighty Networksu)

Ostavi recenziju za intenziv

Oshova Dinamička Meditacija

Što drugi kažu o intenzivu?

Nezaboravno putovanje

Rated 5.0 out of 5
09.04.2024

Teško, ali i moćno. Svaki trenutak za ovih 21 dan dragocen i svaka meditacija drugačija, toliko pitanja i razgovora sa sobom. Ekipa u grupi sjajna. Nezaboravno putovanje!!!

Ljiljana

Mind blowing

Rated 5.0 out of 5
11.03.2024

Meditacija koja istresa iz cipela!

Izbaci te iz zone ugode i skida s tebe staru, istrošenu odjeću koju si i zaboravio da si obukao!

Djeluje na svim aspektima tvog postojanja, pogotovo onih za koje nisi ni znao da su dio tebe! A i onih na koje svjesno žmiriš.

Jednom riječju.. predivno.

Iskustvo koje dolazi u život kad smo za njega spremi…

Zahvalna da sam sudjelovala u ovom predivnom ludilu i bila (jesam) dio ovakve zajednice!! ❤️

Marija

Potpuno neočekivano

Rated 5.0 out of 5
19.02.2024

Krenula sam u ovo iskustvo samo s jasnoćom da to moram. Zašto, kako, što je to pojma nisam imala samo da to je to i tako mi se neda. Svega i svačega mi je bilo i sad još i to. I bilo je ću – neću i tako od dana do dana i 9. siječnja je bilo ma neću previše mi je svega i onda ste vi to produžili do 10. siječnja i znala sam da moram. I eto me.

Kako nisam imala nikakvo znanje o ODM nisam imala nikakva očekivanja. Uzela sam dobro to ću sad odraditi, znam da je to nešto za moje dobro, uopće se neću time previše zamarat nego jednostavno odradit pa kako god, bitno da odradim makar i traljavo.

I sad nakon ODM kad pogledam mjesec dana unatrag čini mi se kao da su svjetlosne godine. Sebe od prije gledam s neke suosjećajne distance. Jako mi je drago što sam dio ove priče svih nas koji smo to radili i svakog dana mi se otkriva dobrobit svega ovog. Osjećam snagu u sebi koja mi raste, u tijelu se osjećam puno bolje i zdravije, moj um i ja imamo još bolji i složniji odnos i mogu reći da smo nerazdvojne pajdašice. Općenito u sebi se osjećam dobro i mirno jer mi je kristalno jasno da mi je sve nadohvat ruke. Mogu reći da se osjećam blagoslovljeno sa svim darovima koje sam dobila, potpuno neočekivano.

Svijetlana Grubišić

Biti u polju tišne u svakom momentu je moguće

Rated 5.0 out of 5
11.02.2024

U ovom procesu Osho mi je pomogao da stvarno i jasno vidim tog momka kojeg nazivamo Đuro. Uvidio sam kolika je ogromna količina energije potrebna da bi ga održavali na životu. A on jadan ni ne postoji! Stvorila su ga naša naučena uvjerenja i definicije za koje se nikada nismo potrudili saznati da li su istiniti ili ne. Osjetio sam čak i empatiju za tog starog dečka i sve mu oprostio. Jer boljela su ga koljena, boljela su ga leđa, boljeli su ga kukovi, a on je mislio da to tako mora biti i neprestano je gurao dalje i dalje i dalje, misleći da će ga neko novo postignuće ili neki novi imaginarni cilj nagdje u budućnosti spasiti. A moje stvarno biće je čista radost, mir i ljubav, bez ikakove potrebe za postizanjem ili dokazivanjem bilo čega. I kada je Osho rekao STOP, svi ti bolovi su nestali u čistoj radosti bivanja. Nestali su jer nisu više bili potrebni. Oni su samo potrebni kada ne razumijemo što to stvarno jesmo, ali mogu poslužiti i kao podsjetnik da može i drugačije. Jer život je zapravo sasvim nešto drugo nego mi to obično mislimo. Život je misterija, ekstaza i mir sve zajedno i sve Jedno. Sada jasno vidim koliko je taj stari momak Đuro zapravo umoran od svega toga i zato Đuro slobodno možeš na odmor, jer na tvoje mjesto je stupila Tišina. Tišina koja je ionako bila prisutna u svakom momentu, a ja je samo nisam vidio.

Ranko

Pravi put

Rated 5.0 out of 5
06.02.2024

U kojem god se životnom dobu, situaciji, prilici nalazili, Osho će vas na pravi način podržati u daljem življenju. Čeka vas suočavanje sa samim sobom na isceljujuć način. Punih 21 dana za probuditi nagomilane emocije i pokrenuti proces isceljenja i preobražaja u bolju verziju sebe. Zvuči fenomenalno i verujte mi na reč da jeste. Volim vas jedna od Oshica i poziva vas da osetite novi život sa Oshom! ❤️✨️

Maša