SuperNaturals

SUPERNATURALS

RADIONICE

ONLINE RADIONICA KRIYA

JOGIJSKE TAJNE ZDRAVLJA

Kriye su vrijedan alat za zdravlje i dugovječnost koje potiču tijelo na čišćenje, harmoniju i samoiscjeljenje. One otvaraju energetske kanale, čiste nakupljene toksine iz tijela, pročišćavaju mentalne obrasce i navike, kao i negativne emocije. Nakon ove radionice imat ćete u rukavu najmoćnije tehnike za pročišćavanje tijela – i biti potpuno opremljeni da potaknete svoje tijelo na samoiscjeljenje i obnovu iznutra! 

ONLINE RADIONICA

SREDNJI STUP

“Srednji Stup” – “The Middle Pillar” – jedan je od temeljnih rituala zapadnjačke magije koji vraća energiju u naš centar, istovremeno nas čineći budnima i prisutnima. Ovo je tradicionalan ritual, istovremeno meditativan i uzemljujuć, čije rezultate osjećamo jasno i trenutačno.

ONLINE RADIONICA

BUĐENJE UNUTARNJEG DJETETA

U ovoj radionici integrirat ćemo naša lica iz djetinjstva i osjetiti njihove darove te ćemo si pokloniti razumijevanje za vlastitu cjelovitost i autentičnost. Nakon ove radionice osjećat ćeš se radosno i lagano, jer ćemo kroz razne prakse probuditi entuzijazam i volju za životom, otvorit ćemo put prema iskrenoj komunikaciji s našim unutarnjim svijetom i zavoljeti sebe još više!

ONLINE RADIONICA

EMOCIJE: IZVOR
OSOBNE MOĆI

U ovoj radionici naučit ćemo vas kako izbaciti sve zaostale emocije i kako u samo par minuta probaviti svaku novu emociju. Naučit ćemo vas kako se nositi s izazovima kako vanjskog, tako i unutarnjeg emocionalnog svijeta… i više nikada nećete morati pogoditi svojim metkom frustracije drugu osobu (i poslije se nositi s krivicom jer ste to napravili). 

ONLINE RADIONICA

OSNOVNI ZAŠTITNI
RITUAL PENTAGRAMA

Pronaći prave informacije kako se pozabaviti ceremonijalnom magijom izuzetno je naporno čak i u ovo naše informacijsko doba. Ta znanja čvrsto su čuvana i skrivana od „običnih“ ljudi. Zato s vama dijelimo ovu radionicu koja je otvorena za sve znatiželjna uma i u kojoj ćemo vas upoznati s temeljima zapadnjačke ceremonijalne magije.

RADIONICA O ODNOSIMA

OPASNE
VEZE

U ovoj radionici naučit ćeš kako se prestati vrtiti u krugu istih odnosa, situacija i obrazaca koji ti se stalno u životu ponavljaju. Radit ćemo na otpuštanju određenih emocija koje se stalno vraćaju te ćemo otpustiti naporne uloge koje više ne želimo igrati. Jamčimo da ćeš nakon ove radionice svoj život i svoje okolnosti gledati potpuno drugim očima!

TEČAJ TAROTA

IGRA ZA RAZVOJ
INTUICIJE

Tarot je kompleksna igra za razvoj intuicije, koja nas vodi u prepoznavanje sinkroniciteta i svjesnije upravljanje vlastitim životom. Ovaj tečaj sastoji se od 8 snimki u kojima uz pomoć tarot karata otkrivamo svjetove, ideje, tokove života koji su golom oku skriveni – a koji itekako utječu na našu svakodnevicu.

RADIONICA KORIŠTENJA YONI JAJA

ČAROLIJA
YONI JAJA

Preko pet sati snimke radionice u kojoj pričamo o pripremi, korištenju i učincima Yoni jaja te dijelimo očaravajuću meditaciju u kojoj se povezujemo s vibracijama kristala i pomoću koje otkrivamo koji kristal je idealan za nas u ovom trenutku. Na dar ti poklanjamo i vrlo moćnu tantričku praksu za komunikaciju s vlastitim tijelom i seksualnošću. 

RADIONICA TANTRE

POSTANI JUNAK SVOJE PRIČE!

Tantra nas uči kako da budemo prisutni u svakom trenutku i kako da vodimo ljubav – sa Životom! Na ovoj radionici ulazimo dublje u ovu filozofiju, objašnjavamo upute za svjestan i sretan život pun obilja te s vama dijelimo nekoliko izuzetno praktičnih tantričkih praksi koje možete prakticirati svaki dan ili po potrebi.

JEDNODNEVNO POVLAČENJE

PROBUDIMO
BOGINJU!

Ova radionica namijenjena je ženama, sestrama, majkama, čarobnicama – i pozvane ste sve! Pričamo, plešemo, meditiramo, radimo jogu lica, dajemo pažnju sebi i svom tijelu te si poklanjamo jedan dan u kojem ćemo se oporaviti od rutine svakodnevnice, vratiti svoju Osobnu Moć i proslaviti Život u svoj njegovoj punini.