SuperNaturals

SUPERNATURALS

RADIONICE

ONLINE EDUKACIJA ZA PAROVE

PARTNERSKI ODNOSI

Kako naučiti jezik partnerstva? Kako balansirati muški i ženski um, očekivanja, potrebe i nade? Kako živjeti brak iz bajke?

Pravo partnerstvo se uči, nije nam dano “prirodno”. Neće se “dogoditi samo”, moramo ga izgraditi! Kako – objasnit ćemo ti u ovoj praktičnoj edukaciji!

Donacija: 80 EUR do 5.3.2024 / 100 EUR nakon

ONLINE RADIONICA

KAKO OPROSTITI
(SEBI I DRUGIMA)

Pravi duboki, istinski oprost za koji nismo ni znali da nam treba je poput toplog, majčinog zagrljaja koji topi u nama bilo kakav nemir, bilo kakvu nesigurnost. I mi znamo da smo podržani, znamo da smo sigurni i voljeni, uvijek. To nam daje jednu novu unutarnju Snagu koja se ogleda u svemu što radimo.

Donacija: 79 EUR

Popust za polaznike transformacijskog školovanja STRAST!: 10 EUR

21-DNEVNI INTENZIV

OSHOVA DINAMIČKA
MEDITACIJA

Oshova Dinamička Meditacija je intenzivna, žestoka i brza praksa, duboka i oslobađajuća na mnogim razinama, i daje nam priliku da iskusimo što to znači biti Svjedok i gdje se u nama kriju toliko potrebni Mir i Tišina.

Želiš li upoznati svoj um, uočiti gdje krivo skrećeš i zašto manifestiraš situacije, okolnosti, ljude i ponašanja koja ti se ne sviđaju – pridruži nam se u ludoj avanturi otkrivanja sebe, u 21 danu intenzivnog ulaska u dubine vlastitog skrivenog! 

Prijave za ovaj intenziv su zatvorene.

ONLINE RADIONICA

ČETIRI ŽENE
MOĆI

Bezvremensko znanje o četiri Vjetra, četiri strane svijeta koje konstituiraju četiri različita energetska tipa Žene, uči nas o našim porivima i žudnjama, o našem Svjetlu i našoj Tami, i daje nam priliku da se bolje razumijemo i prihvatimo – i nadrastemo ono što nas koči. 

Ova radionica za žene očarat će vas do sada nepoznatim znanjem, duboko uvući u magiju i dati vam praktične upute kako igrati ovu Igru Života s razumijevanjem i guštom.

Donacija: 79 EUR / 69 EUR za STRAST!venice

ONLINE RADIONICA

ŽIVOTINJA
MOĆI

Životinje Moći vrijedan su alat na putu Tihog Znanja. Svaka nosi svoju snagu, svoje darove i iste otključava u nama. 

U ovoj radionici proći ćemo kroz posebnu ceremoniju dobivanja svog saveznika, zatim ćemo ući u sveti dijalog s njim i otkriti svo obilje koje nam nudi. 

Donacija: 39 EUR

ONLINE RADIONICA

RITUALI
HEKSAGRAMA

Ova je radionica namijenjena svima koji već rade Osnovni Zaštitni Ritual Pentagrama, a obradit ćemo i Tjerajuće (Zaštitne) i Pozivajuće Rituale Heksagrama, prema tradiciji zapadnjačke Ceremonijalne Magije. 

Donacija: 69 EUR / 59 EUR za STRAST!venike

ONLINE RADIONICA

CRNA MAGIJA I KAKO
SE OD NJE ZAŠTITITI

Praktična i svakodnevna Crna magija najčešće nema veze s ritualima, već započinje našim vlastitim nasumičnim obrascima ponašanja i govora, preko psihičkih napada i kulturoloških uvjetovanja koja rezultiraju manifestacijom Crne magije u našim životima.
 

Na ovoj radionici objasnit ćemo kakvi oblici Crne magije postoje, što možemo učiniti da se od svih tih oblika Crne magije zaštitimo te kako prestati raditi Crnu magiju prema sebi i svojim bližnjima. 

Donacija: 69 EUR / 59 EUR za STRAST!venike

ONLINE RADIONICA

POZIVAJUĆI RITUAL
PENTAGRAMA I
SAMOINICIJACIJA

Pozivajući Ritual Pentagrama prirodno se nastavlja na Zaštitni Ritual Pentagrama, pojačava sve senzacije i uvodi maga u novu razinu komunikacije s dijelovima vlastite svijesti. Samoinicijacija koju ćemo raditi na ovoj radionici potrebna je kako bi se aspirant snažnije povezao s tradicijom ceremonijalne magije – a izvan strogih zatvorenih magijskih redova i izvan svake dogme.

Ova radionica primjerena je samo za polaznike koji redovito izvode Mali Zaštitni Ritual Pentagrama. 

Donacija: 69 EUR / 34.5 EUR za STRAST!venike

KOMPLETNI ONLINE TEČAJ PRVE SERIJE ASHTANGA JOGE

ASHTANGA EXPERT

Ovaj smo tečaj nazvali “Ashtanga Expert” jer ćete uz ove lekcije postati majstor Ashtanga joge, najpopularnije jogijske sekvence na svijetu.

Kroz ovaj intenzivan i dubok rad ulazimo u vlastitu intimu i prepoznavanje svojih istinskih želja.

ONLINE RADIONICA KRIYA

JOGIJSKE TAJNE ZDRAVLJA

Kriye su vrijedan alat za zdravlje i dugovječnost koje potiču tijelo na čišćenje, harmoniju i samoiscjeljenje. One otvaraju energetske kanale, čiste nakupljene toksine iz tijela, pročišćavaju mentalne obrasce i navike, kao i negativne emocije. Nakon ove radionice imat ćete u rukavu najmoćnije tehnike za pročišćavanje tijela – i biti potpuno opremljeni da potaknete svoje tijelo na samoiscjeljenje i obnovu iznutra! 

ONLINE RADIONICA

SREDNJI STUP

“Srednji Stup” – “The Middle Pillar” – jedan je od temeljnih rituala zapadnjačke magije koji vraća energiju u naš centar, istovremeno nas čineći budnima i prisutnima. Ovo je tradicionalan ritual, istovremeno meditativan i uzemljujuć, čije rezultate osjećamo jasno i trenutačno.

ONLINE RADIONICA

BUĐENJE UNUTARNJEG DJETETA

U ovoj radionici integrirat ćemo naša lica iz djetinjstva i osjetiti njihove darove te ćemo si pokloniti razumijevanje za vlastitu cjelovitost i autentičnost. Nakon ove radionice osjećat ćeš se radosno i lagano, jer ćemo kroz razne prakse probuditi entuzijazam i volju za životom, otvorit ćemo put prema iskrenoj komunikaciji s našim unutarnjim svijetom i zavoljeti sebe još više!

ONLINE RADIONICA

EMOCIJE: IZVOR
OSOBNE MOĆI

U ovoj radionici naučit ćemo vas kako izbaciti sve zaostale emocije i kako u samo par minuta probaviti svaku novu emociju. Naučit ćemo vas kako se nositi s izazovima kako vanjskog, tako i unutarnjeg emocionalnog svijeta… i više nikada nećete morati pogoditi svojim metkom frustracije drugu osobu (i poslije se nositi s krivicom jer ste to napravili). 

ONLINE RADIONICA

OSNOVNI ZAŠTITNI
RITUAL PENTAGRAMA

Pronaći prave informacije kako se pozabaviti ceremonijalnom magijom izuzetno je naporno čak i u ovo naše informacijsko doba. Ta znanja čvrsto su čuvana i skrivana od „običnih“ ljudi. Zato s vama dijelimo ovu radionicu koja je otvorena za sve znatiželjna uma i u kojoj ćemo vas upoznati s temeljima zapadnjačke ceremonijalne magije.

RADIONICA O ODNOSIMA

OPASNE
VEZE

U ovoj radionici naučit ćeš kako se prestati vrtiti u krugu istih odnosa, situacija i obrazaca koji ti se stalno u životu ponavljaju. Radit ćemo na otpuštanju određenih emocija koje se stalno vraćaju te ćemo otpustiti naporne uloge koje više ne želimo igrati. Jamčimo da ćeš nakon ove radionice svoj život i svoje okolnosti gledati potpuno drugim očima!

TEČAJ TAROTA

IGRA ZA RAZVOJ
INTUICIJE

Tarot je kompleksna igra za razvoj intuicije, koja nas vodi u prepoznavanje sinkroniciteta i svjesnije upravljanje vlastitim životom. Ovaj tečaj sastoji se od 8 snimki u kojima uz pomoć tarot karata otkrivamo svjetove, ideje, tokove života koji su golom oku skriveni – a koji itekako utječu na našu svakodnevicu.

RADIONICA KORIŠTENJA YONI JAJA

ČAROLIJA
YONI JAJA

Preko pet sati snimke radionice u kojoj pričamo o pripremi, korištenju i učincima Yoni jaja te dijelimo očaravajuću meditaciju u kojoj se povezujemo s vibracijama kristala i pomoću koje otkrivamo koji kristal je idealan za nas u ovom trenutku. Na dar ti poklanjamo i vrlo moćnu tantričku praksu za komunikaciju s vlastitim tijelom i seksualnošću. 

RADIONICA TANTRE

POSTANI JUNAK SVOJE PRIČE!

Tantra nas uči kako da budemo prisutni u svakom trenutku i kako da vodimo ljubav – sa Životom! Na ovoj radionici ulazimo dublje u ovu filozofiju, objašnjavamo upute za svjestan i sretan život pun obilja te s vama dijelimo nekoliko izuzetno praktičnih tantričkih praksi koje možete prakticirati svaki dan ili po potrebi.

JEDNODNEVNO POVLAČENJE

PROBUDIMO
BOGINJU!

Ova radionica namijenjena je ženama, sestrama, majkama, čarobnicama – i pozvane ste sve! Pričamo, plešemo, meditiramo, radimo jogu lica, dajemo pažnju sebi i svom tijelu te si poklanjamo jedan dan u kojem ćemo se oporaviti od rutine svakodnevnice, vratiti svoju Osobnu Moć i proslaviti Život u svoj njegovoj punini.