SuperNaturals

SUPERNATURALS

RADIONICE

RADIONICA O ODNOSIMA

OPASNE
VEZE

U ovoj radionici naučit ćeš kako se prestati vrtiti u krugu istih odnosa, situacija i obrazaca koji ti se stalno u životu ponavljaju. Radit ćemo na otpuštanju određenih emocija koje se stalno vraćaju te ćemo otpustiti naporne uloge koje više ne želimo igrati. Jamčimo da ćeš nakon ove radionice svoj život i svoje okolnosti gledati potpuno drugim očima!

RADIONICA TAROTA

IGRA ZA RAZVOJ
INTUICIJE

Tarot je kompleksna igra za razvoj intuicije, koja nas vodi u prepoznavanje sinkroniciteta i svjesnije upravljanje vlastitim životom. Ovaj tečaj sastoji se od 8 snimki u kojima uz pomoć tarot karata otkrivamo svjetove, ideje, tokove života koji su golom oku skriveni – a koji itekako utječu na našu svakodnevicu.

RADIONICA KORIŠTENJA YONI JAJA

ČAROLIJA
YONI JAJA

Preko pet sati snimke radionice u kojoj pričamo o pripremi, korištenju i učincima Yoni jaja te dijelimo očaravajuću meditaciju u kojoj se povezujemo s vibracijama kristala i pomoću koje otkrivamo koji kristal je idealan za nas u ovom trenutku. Na dar ti poklanjamo i vrlo moćnu tantričku praksu za komunikaciju s vlastitim tijelom i seksualnošću. 

RADIONICA TANTRE

POSTANI JUNAK SVOJE PRIČE!

Tantra nas uči kako da budemo prisutni u svakom trenutku i kako da vodimo ljubav – sa Životom! Na ovoj radionici ulazimo dublje u ovu filozofiju, objašnjavamo upute za svjestan i sretan život pun obilja te s vama dijelimo nekoliko izuzetno praktičnih tantričkih praksi koje možete prakticirati svaki dan ili po potrebi.

JEDNODNEVNO POVLAČENJE

PROBUDIMO
BOGINJU!

Ova radionica namijenjena je ženama, sestrama, majkama, čarobnicama – i pozvane ste sve! Pričamo, plešemo, meditiramo, radimo jogu lica, dajemo pažnju sebi i svom tijelu te si poklanjamo jedan dan u kojem ćemo se oporaviti od rutine svakodnevnice, vratiti svoju Osobnu Moć i proslaviti Život u svoj njegovoj punini.