SuperNaturals

ONLINE RADIONICA TANTRE

Postani junak
svoje priče

Želiš naučiti više o tantričkim načelima i uputama za svjestan i sretan Život?

Zanima te svjesno upravljanje vlastitom energijom i osnaživanje Osobne Moći?

Žudiš za ostvarenjem svojih želja, ali osjećaš da te nešto sputava u tome?

Ako je odgovor DA, ova radionica savršena je za tebe!

Na ovoj radionici saznat ćeš sve o osnovama tantričkog učenja, kao i tantričkih praksi. 

Radionica je vrlo praktična: učit ćemo kako biti doista prisutan i utjelovljen, kako se nositi sa svakodnevnim problemima u odnosima, te kako od svega što činimo tijekom dana napraviti ritual i uzemljiti i utjeloviti svoje želje. 

Dotaknut ćemo i pitanja o seksualnosti i oslobađanju vitalne energije iz čvorova društvene uvjetovanosti, kao i iz naše nesvjesne, skrivene „sjene“. Pričat ćemo  o značaju brige za tijelo, o značaju kretanja i spontanog pokreta te koliko je važno doista uživati u svom tijelu. 

Također, radit ćemo jednu vrlo zabavnu i korisnu praksu u kojoj ćemo otkriti u kojem su (dis) balansu muški i ženski principi unutar nas te kako se odvija naa igra yina i yanga.

Na ovoj radionici dobit ćeš alate za promjenu stanja koja te paraliziraju i zakoračiti u bolje razumijevanje sebe.

Budući da cilj ove radionice nije prenošenje ispraznih informacija, već pobuđivanje Tihog znanja koje se nalazi duboko unutar svakog od nas – svu teoriju potkrjepljujemo malim praksama koje čine svakodnevnicu svakog pravog tantrika. Vodimo te na put kroz izuzetno moćnu vizualizaciju koja nam pomaže da pokrenemo svoju unutarnju Mudrost, a pojam “Osobna Moć” počnemo percipirati na jedan posve drugačiji način. Prakticiramo i objašnjavamo tantričke vježbe disanja i kontrolu vrlo malih mišića u tijelu te meditaciju za poboljšanje odnosa, bolje razumijevanje i razrješavanje konflikata. 

Radionica se sastoji od 5 sati snimke u dva dijela koja možeš pauzirati, stopirati i vratiti im se kad god poželiš, a vjerujemo da ćeš ih željeti gledati iznova i iznova. Namijenjena je svima, neovisno o spolu, dobi, boji kože i godinama!

Donacija: 70 EUR

Ostavi recenziju za radionicu

Postani Junak Svoje Priče

Što drugi kažu o radionici?

Život "do daske"

15.06.2024

Hvala na fantastičnom predavanju posvećenom Tantri i priloženim vežbama. Generalni utisak posle odslušanih predavanja je da još više zavolim sebe i svoj život, i da je svaki proživljeni trenutak u mom životu dragocen..

Veliki pozdrav i ljubim Vas!!!!! ❤️

Nataša Jurčenko

Složila sam veliki buket od svojih tamnih i zlatnih sjena i strasno ga grlim

15.06.2024

Nema iznenađenja kod Inesinih i Sanjinih radionica. Naime, svaka radionica je inspirativna, uzbudljiva i razotkrivajuća. Svaka na svoj način. Ovu sam slušala više puta i sigurno ću još koji. Svaki put mi se otkrio neki detalj, neki sloj koji je ranije ostao neprimjećen. Najvažnije mi je to što su savjeti i prakse potpuno primjenjivi i rade!

Vesna

Radost života

15.06.2024

Radionica Tantre donijela mi je aha moment na način da sam zaista shvatila da sam sam svoj iscjelitelj na energetskoj razini. Bajka koju sam pisala donijela mi je suze koje iscjeljuju i radost prema mome životu u srcu.

Preporučam ovu radionicu svima a najviše onima koji imaju osjećaj da su se izgubili u mislima i u tuđim uvjerenjima.

Osjećam veliku zahvalnost!

Martina

Osvrt na radionicu Tantre

15.06.2024

Pratim, moram priznati ne baš redovno, Sanju i Ines na yt kanalu. Jako mi se sviđa njihova sinergija zajedničkog rada, kako se nadopunjavaju i energija jednostavnosti. Radionica Tantre mi je bila prva njihova radionica koju sam popratila i pošto me već dulje vrijeme zanimaju tajne tantre i htjela sam malo dublje ući u tematiku, blago bi bilo rečeno da sam oduševljena koliko njih dvije nesebično daju sebe na jedan osebujan i jednostavan način, uz puno smijeha, prenose svoje znanje i pogotovo prakse za koje nisam ni znala da postoje. Radionica je zaista fantastična i svakome bih je preporučila svim srcem. Voljela bih i malo dublje ući u tematiku tantre jer osjećam zov duše već dulje vrijeme na tu temu. Hvala još jednom Ines i Sanji i cijeloj ekipi koja stoji iza kulisa.

Nataša

Slaviti prisutnost

27.02.2024

Uživala sam u radionici. Tako je blaga i puna radosti života. Radosti koja budi zahvalnost jer osvešćuje život kao dar i daje tehnike za vežbanje prisutnosti.

Teodora