SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Srednji stup

Nastavljamo s učenjem rituala ceremonijalne magije! “Srednji Stup” – “The Middle Pillar” – jedan od temeljnih rituala zapadnjačke magije izvanredna je praksa u koju ćete se zaljubiti i htjet ćete je izvoditi stalno! 

Srednji Stup je jednostavna i jako učinkovita praksa koja vraća energiju u naš centar, istovremeno nas čineći budnima i prisutnima. Srednji Stup je tradicionalan ritual, istovremeno meditativan i uzemljujuć, čije rezultate osjećamo jasno i trenutačno. Fokusira, uzemljuje, centrira svu našu energiju te nas istovremeno priprema za izvođenje praktične magije (!). 

Čak i ako niste prošli Osnovni Zaštitni Ritual Pentagrama, pozivamo vas na ovu radionicu, jer jednom kad naučite ovaj izuzetan ritual – jamčimo da ćete htjeti još! 

Radionica je vrlo praktična i održana je u dva dijela:

prvi dio – Srednji Stup – objašnjavamo glavni dio prakse

drugi dio – Cirkuliranje energije i odgovori na pitanja

Tradicionalno, Srednji Stup se radi nakon Osnovnog Zaštitnog Rituala Pentagrama, pa iako za ovu radionicu to predznanje nije nužno, itekako će dobro doći (ako još niste, a želite – Osnovni zaštitni ritual Pentagrama potražite ovdje.)

Ovaj će ritual isto tako biti od izuzetne koristi svima koji su prošli naš tečaj tarota.

Donacija: 69 EUR

SUPERNATURALS - SREDNJI STUP

Aleksandrino iskustvo

Srednji stup jedan je od Aleksandrinih omiljenih svakodnevnih rituala. Izvođenje ovog rituala traje vrlo kratko, no mnogo brže od svih drugih praksi dovodi je do uzemljenja i vraćanja vlastite energije u centar. Energizira, balansira i pojačava učinak drugih rituala. Ovu magičnu praksu ona nosi sa sobom kroz svaki dan te svjesno i radosno svjedoči dinamici spajanja iskustva života s onim što je stvarno, neprolazno, onim što ona jest.

Ostavi recenziju za radionicu

Srednji Stup

Što drugi kažu o radionici?

Meni najbolja radionica i praksa od svih praksi zapadnjačke magije

02.02.2024

Od svih radionica zapadnjačke magije, ova mi je najbolje legla. Centrira me ko od šale i totalno osjetim njeno djelovanje odmah, što znači već u samom ritualu, osjetim energiju koja mi se podigne, posloži, sva se centriram, napunim, uzemljim i istovremeno povežem s lakoćom. Da bih voljela znati više, osjetiti više, raditi prakse više i fino šetati drvom života, voljela bih naravno. Ali kako je sad, Srednji stup je praksa koju bih svakom preporučila, zaista pali.

Vedrana

Wow

01.02.2024

Sva magija koja je ušla u moj život kroz Sanjine radionice i predavanja je tako nešto prirodno, a čarobno i moćno. Hvala Sanja što sve to dijeliš s nama!❤️

Marija