SuperNaturals

BUĐENJE

UNUTARNJEG

DJETETA

DONACIJA 350HRK (280 ZA SVE STRAST!VENIKE)

Svi smo mi djeca u tijelima odraslih ljudi. U nama živi razigrano dijete, ranjeno dijete, voljeno dijete, razmaženo dijete, buntovni tinejdžer… i sva lica koja smo ikada bili – i dalje su s nama, i zauvijek će biti.

Kako integrirati sva ta lica i postati cjelovita, autentična odrasla osoba? Kako spriječiti razočarano dijete u nama da burno odreagira na neki vanjski podržaj? Kako njegovati znatiželju i veselje zdravog unutarnjeg djeteta?

Svi imamo u sebi sretno dijete puno potencijala, i pokoje traumatizirano, ranjeno dijete… i tako nam je baš svima! Rane iz djetinjstva nas često obilježe i bivaju teret koji nosimo zauvijek – ali često to nije potrebno. Ponekad je dovoljno pogledati ih iz nove perspektive, iz očiju Odraslog ja… jer kad ih osvjetlimo bez panike od ulaska u bol, one gube svoju tamu.

Mi smo jedina osoba koja može iscijeliti našu ranu – i osvijestiti da se iza te rane krije presretno, Zlatno dijete, ono koje nosi sav naš potencijal, sav entuzijazam, beskrajno zanimanje za život i želju za igrom!

U ovoj trodnevnoj radionici probudit ćemo i iscijeliti naše unutarnje dijete te prizvati Zlatno dijete i dati mu prostora da se unutar nas veseli životu. Integrirat ćemo naša lica iz djetinjstva i osjetiti  njihove darove. Poklonit ćemo si razumijevanje za vlastitu cjelovitost i autentičnost.

Nakon ove radionice osjećat ćete se radosno i lagano, jer ćemo se kroz razne prakse igrati i družiti s našom unutarnjom djecom. Probudit ćemo entuzijazam i volju za životom, otvorit ćemo put prema iskrenoj komunikaciji s našim unutarnjim svijetom i zavoljeti sebe još više!

Donacija: 350 kn