SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Četiri Žene Moći

Četiri strane Svijeta. Četiri Vjetra. Četiri različita tipa Žene.

Radionicu o kojoj nas stalno pitate – i o kojoj pričaju sve žene koje su je prošle – održana je online!  

Bezvremensko znanje o četiri Vjetra, četiri strane svijeta koje konstituiraju četiri različita energetska tipa Žene, uči nas o našim porivima i žudnjama, o našem Svjetlu i našoj Tami, i daje nam priliku da se bolje razumijemo i prihvatimo – i nadrastemo ono što nas koči. 

Ovo drevno Toltečko znanje provest će nas kroz put samospoznaje, razumijevanja i rađanja nove Snage. 

Četiri Žene Moći je radionica koja će vas očarati do sada nepoznatim znanjem, duboko uvući u magiju i dati vam praktične upute kako igrati ovu Igru Života s razumijevanjem i guštom.

Ovo sveto znanje uvijek predaje žena ženi. I to ona žena koja je sama prošla kroz svetu vatru transformacije tog znanja, ona koja je sva četiri smjera vezala u svoj kut. Sanja i Ines, punokrvne Vješte Žene Juga i Sjevera s radošću će podijeliti ovo znanje s vama.

Na ovoj radionici dobit ćete:

  • Znanje o četiri smjera i četiri tipa žene
  • Upoznat ćemo naš organ moći i dobiti savjete kako se brinuti o njemu
  • Saznati za što sve koristimo naš organ moći i kako
  • Saznat ćemo jesmo li Žena Dana ili Žena Noći te koji su naši darovi, a koje opasnosti
  • Saznat ćemo jesmo li Žena Sjevera, Istoka, Zapada ili Juga
  • Unutar svakog tipa proučit ćemo snage i darove te kako ih aktivirati i koristiti
  • Unutar svakog tipa proučit ćemo opasnosti i slabosti te kako ih pretvoriti u našu Snagu
  • Proći ćemo kroz šamansko putovanje komunikacije s energijom sva četiri Vjetra
  • Sklopit ćemo savezništvo s našim Vjetrom
  • Upute za daljnji rad.

Ovo drevno magijsko znanje će vas osloboditi i dati vam krila, objasniti vam zašto vas privlače ili odbijaju određene situacije i dati vam priliku da se još bolje i dublje razumijete. 

Živjeti svoju Istinu je najveći dar koji si žena može pokloniti. Tek kad spoznamo sebe, možemo spoznati i svoju dharmu, svoju misiju ovdje na Zemlji.

Snimke radionice bit će dostupne svim prijavljenima unutar njihovog korisničkog profila na našoj web stranici.

Donacija: 79 EUR

Cijena za polaznike transformativnog školovanja STRAST!: 69EUR (kod za popust objavljen je na Mighty Networksu)
Snimke oba sastanka bit će dostupne svim polaznicima unutar njihovog korisničkog profila na ovoj web stranici.

Iskustva naših polaznica

SUPERNATURALS - ČETIRI ŽENE MOĆI

Valentinino iskustvo

Play Video
SUPERNATURALS - ČETIRI ŽENE MOĆI

Mimino iskustvo

Play Video

Ostavi recenziju za radionicu

Četiri Žene Moći

Što drugi kažu o radionici?

No Title

Rated 5.0 out of 5
07.05.2024

Predivna, duboka radionica poslije koje se pogled na svijet mijenja jer osvjetljava svako iskustvo koje prinesemo oltaru oprosta. Moćno!

Ivana

No Title

Rated 5.0 out of 5
09.04.2024

Radionica je bila veoma poučna i na njoj ću raditi cijeli život jer toliko toga trebam oprostiti sebi i drugima. Prije radionice sam mislila da sam oprostila….svom bivšem suprugu i sebi, ali sam osvjestila, ali…nisam. U procesu opraštanja najteži dio mi je bio… ogledalo…. svaki dan ponovno slušam radionicu i uvijek mi ponešto klikne što ranije nisam primjetila. Za mene je ovo dugoročan proces na kome ću raditi. Hvala mnogo Sanja i Ines na podijeljenom znanju.. Volim vas mnogo!

Sretna Lekic

No Title

Rated 5.0 out of 5
09.04.2024

Radionica je izvrsna! Iznenadila sam se koliko je velika osuda u meni i napokon sam saznala što i kako dalje s njom. Hvala najlepša!

Jasmina

No Title

Rated 5.0 out of 5
09.04.2024

Pozdrav !

Prijavio sam se na vašu radionicu “Kako oprostiti (Sebi i Drugima) iz razloga što sam sudjelovao i na vašoj prethodnoj radionici “Oshova dinamička meditacija” gdje su se stvari oko otpuštanja emocionalnog sadržaja iz tijela stvarno počele događati na puno vidljiviji način.

Tijekom te radionice shvatio sam da je moja veza sa tijelom dosta površna unatoč nekim praksama koje sam prethodno radio. Osho je zaista značajno produbio moj doživljaj tijela i shvatio sam da tijelo ima drugačiji jezik i komunikaciju od uma te da ja taj jezik zapravo još dovoljno ne poznajem. Stoga kada sam čuo za vašu slijedeću radionicu pomislio sam da je to daljnja prilika za bolje razumijevanje i produbljivanje komunikacije s tijelom i vlastitim emocijama uskladištenim tamo, jer očito je to vrlo važan dio razumijevanja prirode stvarnosti oko nas i potpunog shvaćanja zašto se patnja događa u našem životu i koja je njezina svrha. Radionica mi je zapravo donijela uvide da sam neke signale koje tijelo šalje zanemarivao jer sam smatrao da nemaju nikakovog značaja osim kao neka sporedna reakcija tijela. Međutim shvativši da te reakcije i te kako mogu voditi do nekih dubljih značenja otvorilo se za mene neko potpuno novo i nepoznato područje istraživanja.

Također sam shvatio i svoje veliko neiskustvo u istome, a koje mi prije nije tako izgledalo jer sam smatrao da sam “vrlo duhovna osoba” i da sam to sve već na neki način prošao i prevazišao. Odradio sam sve prakse unutar radionice osim one zadnje koja je i dalje za mene preveliki izazov. Ovaj put čak je i šamansko putovanje imalo neki drugi smisao za mene i zaista se i dogodilo, jer prije sam smatrao da s time uopće ne rezoniram i takve prakse nisu imale baš nikakav efekt na mene.

Oprostiti sebi i drugima za mene znači zaista shvatiti na drugačiji način ovaj svijet kao svijet harmonije i sinhroniciteta, a ne svijet podjela i natjecanja, iako je to isti dualni svijet. Obzirom na sve navedeno odlučio sam napraviti korak “unazad” i još malo više poraditi na detektiranju srama i krivnje u mom sistemu pa trenutno radim neke jednostavnije prakse iz vaših radionica što se tiče prepoznavanja i otpuštanja emocija (udisanje bijele svijetlosti i izdisanje kroz usta) jer te su prakse jednostavnije i vidim da mi to više smisla u ovom trenutku. Zahvaljujem od srca na vašim izvanrednim radionicama i praksama i nadam se da nisam bio preopširan, iako je to tako izašlo iz mene u ovom trenutku.

Ranko

No Title

Rated 5.0 out of 5
09.04.2024

Oprosta nikad dosta! Večito aktuelna tema. Vežba drugog dana radionice mi je pomogla da konačno oprostim jednoj osobi. Uspela sam videti svoju tamu i zašto me je trigeriralo takvo ponašanje. Moj svet je postao ljubavniji! Hvala mnogo!

Marija