SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Životinja moći

“Moja Životinja Moći je tigar.”

Kad čuješ ovakvu rečenicu – što drugo poželiš nego svojeg vlastitog tigra prošetati preko cijelog grada! O kakva bi to scena bila… 

Životinje Moći u šamanskom su svijetu najsnažniji saveznici i duhovni vodiči, i bez njih su slavna šamanska iscijeljenja, zvana šamanska “putovanja” – izuzetno moćni uroni u naše nesvjesno i podsvjesno – gotovo nemoguća.  

Komunikacija sa Životinjom Moći može nam donijeti uvide koje dugo tražimo, informacije i znanje koje su našem umu skrivena. Rad sa svojom Životinjom Moći može biti sasvim dovoljan da svaki dan, u bilo kojem trenutku, otkrijemo dublju istinu u svojim svakodnevnim situacijama… 

Životinja Moći pomaže nam da učimo i rastemo, nježno i kroz Tiho Znanje. Ona je tu da ti šapne “Pazi!” i upozori te na opasnost. Ona je tu da ti kaže “Ovaj laže!” ili da odnese tvoje noćne more u bespuća zaborava… Ona je tu da te vodi kroz snove i savjetuje kroz dane.  

Životinju Moći imamo svi, i one jedva čekaju da ih osvijestimo! Stoga ako osjećaš želju da uvijek sa sobom imaš svojeg saveznika, iskrenog, snažnog i direktnog, ovo je tvoja prilika – priduži nam se na online radionici i upoznaj svoju Životinju Moći!  

Iskustva naših polaznika

SUPERNATURALS - ŽIVOTINJA MOĆI

Merino Iskustvo

Hvala vam cure na predivnoj energiji koju tako nesebično dajete i inspirirate i nas da radimo isto. Ne mogu opisati koliko mi je ovo iskustvo bilo divno, ohrabrujuće, poticajno. 

Prvi put sam se upustila u ovakvo putovanje i upoznala svoju Životinju Moći – velikog crnog Zmaja. Zmaj koji pali sve što mi više ne treba.. koji dolazi kad hoće i odlazi kad hoće.. pripada svima i ne pripada nikome. 

Evo sada par dana kasnije, osjećam kako je uz mene, kako je dio mene i pali, u meni i oko mene i ostavlja svježinu novog početka. Ne vidim ga. Osjetim / vidim njegova krila kako se šire na mojim leđima kada mi zatreba njegova snaga i polet. Vidjela sam njegovo oštro oko u mraku prije spavanja jer sam ga taj dan zamolila da mi da potvrdu da je još tu. Umiruje me. 

 

Hvala vam na ovom predivnom putovanju i veselim se svakom novom “izletu” s vama! 

Ostavi recenziju za radionicu

Životinja Moći

Što drugi kažu o radionici?

Hvala vam od srca.

Rated 5.0 out of 5
19.02.2024

Moj Bambi je već neko vreme prelepa Košuta… jako je volim. Ovo je radionica koja mi je pojačala vizualizaciju…

Ljubac divne, drage Duse..

Simerinka

PROMJENJIVOST

Rated 5.0 out of 5
06.02.2024

Crna pantera, slon ili žirafa, koja od ovih životinja je vaša?

Kroz ovu radionicu sam osjetila dječju znatiželju i razigranost. Nisam znala koja će me životinja dočekat i bome sam se iznenadila.

I jedva čekam da je opet odradim, jer se životinje minjaju ka’ i ja.

Renata

Vrlo moćna avantura

Rated 5.0 out of 5
02.02.2024

Ova radionica mi je posebna jer je bila vrlo moćna avantura. Od vaših informacija, vodstva, rituala, komunikacija sa dragim dušama i svakako susret sa svojom životnijom. U jednu reč, predivno! A najdivnije je što svaki dan komuniciram sa mojom životinjom i primam od nje vrlo mudre informacije..

Natasha

Kit ni više ni manje

Rated 5.0 out of 5
31.01.2024

Ma, nisam ni sumnjala da će doći jedna takva VEEEEEELIIIIKAAAA i MOOOOĆNAAAAA životinja s tako puno korisnih uvida za mene. Upravo me je samo kit mogao pokrenuti iz moje točke ničega u kojoj sam bila u tom periodu.

I kao kod svih radionica Sanje i Ines, uvid je jedno, a praksa je drugo, bez prakse i moj KIT ostaje samo girica.

Vedrana

Brzina

Rated 5.0 out of 5
31.01.2024

Otkrivši svoju trenutnu životinju moći Vuka, zabavljam se ludo s njom. Osim što smo si jako kompatibilni postoje faze kada svog Vuka zamolim da brže stignem ili odradim zadano. Vjerovat nećete, ali put od 10 min se pretvori u tren… ne na satu, ali da u mojoj glavi kao pokazatelj da se moja stvarnost ubrzala.

Liks