SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Životinja moći

“Moja Životinja Moći je tigar.”

Kad čuješ ovakvu rečenicu – što drugo poželiš nego svojeg vlastitog tigra prošetati preko cijelog grada! O kakva bi to scena bila… 

Životinje Moći u šamanskom su svijetu najsnažniji saveznici i duhovni vodiči, i bez njih su slavna šamanska iscijeljenja, zvana šamanska “putovanja” – izuzetno moćni uroni u naše nesvjesno i podsvjesno – gotovo nemoguća.  

Komunikacija sa Životinjom Moći može nam donijeti uvide koje dugo tražimo, informacije i znanje koje su našem umu skrivena. Rad sa svojom Životinjom Moći može biti sasvim dovoljan da svaki dan, u bilo kojem trenutku, otkrijemo dublju istinu u svojim svakodnevnim situacijama… 

Životinja Moći pomaže nam da učimo i rastemo, nježno i kroz Tiho Znanje. Ona je tu da ti šapne “Pazi!” i upozori te na opasnost. Ona je tu da ti kaže “Ovaj laže!” ili da odnese tvoje noćne more u bespuća zaborava… Ona je tu da te vodi kroz snove i savjetuje kroz dane.  

Životinju Moći imamo svi, i one jedva čekaju da ih osvijestimo! Stoga ako osjećaš želju da uvijek sa sobom imaš svojeg saveznika, iskrenog, snažnog i direktnog, ovo je tvoja prilika – priduži nam se na online radionici i upoznaj svoju Životinju Moći!