SuperNaturals

ONLINE RADIONICA by Sanja Radović

Osnovni zaštitni
ritual pentagrama

Osnovni Zaštitni Ritual Pentagrama – u originalu “Lesser Banishing Ritual of the Pentagrams” – je kamen-temeljac i prvi korak na putu ceremonijalne magije.

Svaki magijski proces, kao i naš svakodnevni život, treba kvalitetno zaštititi od svih neželjenih utjecaja i osloboditi od zaostalih obrazaca ponašanja i razmišljanja. Osnovni Zaštitni Ritual Pentagrama je, kao što mu i naziv kaže, zaštitni ritual kojim otklanjamo i energetski i fizički sve što nam u životu ne treba.

Ovaj ritual djeluje vrlo snažno na naše energetsko tijelo, kao i na naše “okolnosti”, odnose, zdravlje, optimizam, vjeru u sebe i naš svakodnevni život. To je najdragocjeniji alat koji imamo na raspolaganju ako radimo ikakav energetski rad te ako želimo živjeti slobodno od svega što nam više u životu ne služi.

Ovaj ritual ima dva bitna dijela, pa će se i radionica sastojati od dva dijela, sveukupnog trajanja gotovo 5 sati.

Ako vas je oduvijek zanimalo što se događa u skrivenim kutevima magijskih redova, pridružite nam se! 

Ni minimalno predznanje nije potrebno, samo znatiželja i otvoren um!

Ako ste propustili radionicu uživo, to je u redu – radionica nije jako interaktivna pa će biti jednako djelotvorno pogledati snimke (koje su dostupne svakom polazniku radionice unutar korisničkog profila na našoj web stranici).

Donacija: 69 EUR

Ostavi recenziju za radionicu

Osnovni zaštitni ritual pentagrama

Što drugi kažu o radionici?

LBRP

Rated 5.0 out of 5
11.02.2024

LBRP

Pentagrame radim znaj,

Lepši mi je ceo kraj,

Nikom ništa nije jasno,

Baš me briga, meni slasno.

Promenio me je skroz,

Pregazio ko brzi voz,

Pa od one stare mene,

Nema više čak ni sene.

Stida nema, a ni krivnje,

Otišli u nepovrat,

Kako život bez njih lep je,

Ovo treba svako znat!

Prepreke kao da nemam,

Jer baš sve što meni treba,

Pomislim, pa se ostvari,

Kao da mi padne s’ neba.

Čitam sad ja sve k’o knjigu,

Odneo mi svaku brigu,

Počistio odnose sve,

Da ništa me crpi me.

Pentagram sam zavolela

Sa njim započinjem dan,

Sad lagana i vesela,

Život mi je kao san.

Jelena

Čudesno

Rated 5.0 out of 5
09.02.2024

Otkada radim ritual, poslovne prilike mi se sve više otvaraju. Pomoć stiže na čudesne načine. Osjećam podršku arhanđela i ostalog duhovnog vodstva čak i kroz snove i sve učestalije svjetleće kugle, orbove, na mojim kreativnim videima i fotografijama.Već godinu dana redovito radim ovaj zaštitni ritual pentagrama. Mnogo puta od tada mi se ostvarilo upravo ono pozitivno na što sam u trenu samo pomislila. Sve se od tada divno slaže, a pomoć dolazi na čudesne načine. Naizgled kompliciranije situacije se otpetljavaju. Sigurnija sam u sebe. Na poslu sam uspješnija, produktivnija, kreativnija i lakše pronalazim zajednički jezik s kolegama na poslu. Sve dolazi s više lakoće. U snovima sam čak lucidno nekoliko puta radila ritual i uočila arhanđela Mihaela. Na javi mi je sljedećeg dana došao klijent s imenom Mihael. Moji svjetlosni prijatelji mi se konstantnije nego prije i na neobičnije načine pojavljuju na mojim fotografijama i videima u obliku svjetlećih kugli različitih brzina, orbova, dok sam kreativna, opuštena, dok pjevam i snimam, recitiram razne pjesme iz srca. Unutar tih kugli svjetla primjećujem različita zanimljiva, smiješeća bića koja kao da nisu s ovoga planeta. Osjećam njihovu ljubav i podršku i da su te kugle povezane sa mnom. Kao da znaju što ću sljedeće tijekom videa reći pa se tako i oni kreću, ubrzavaju ili usporavaju. Osjećam se voljeno i zaštićeno. Arhanđele često tijekom rituala osjetim oko sebe, njihovu veliku snagu, mudrosti moć. Otkada radim ovaj ritual, uspjela sam dobiti divni, kreativni posao na neodređeno vrijeme na kojemu sam zahvalna. Ovaj ritual je toliko poseban i dragocjen da ću ga raditi do kraja života. Hvala, Sanja i Ines, na prenošenju duhovnog blaga.

Maja

Tu sam...

Rated 5.0 out of 5
06.02.2024

Praksa koja meni lično poručuje “Tu sam”. Tu sam za sebe i tu je ceo kosmos za mene, mi smo jedno. Jačanje, jasnoća i lakoća. Ova praksa spaja naše glasove, telo i misli u magijsku praksu. Daje prethodno navedeno i samo vidite kako se (sve)t pred vama menja. ❤️✨️

Maša

Magična ja

Rated 5.0 out of 5
02.02.2024

Ovom radionicom sam pobijedila svoj dugogodišnji strah od magije kao nečeg strašnog u što ne treba dirati. Gledala sam je toliko puta dok ritual nisam potpuno integrirala u svoje biće. Sad je dio moje svakojutarnje rutine i nemoguće ju je zaobići. Jednostavno fali, kao da nisam oprala zube. Uskoro planiram nastavak.

Vesna Valić

Od Osnovne Čarolije do Dubokog Unutarnjeg Putovanja

Rated 5.0 out of 5
02.02.2024

Osnovni Zaštitni pentagrami su za sada jedini ritual iz ceremonijalne magije koji sam probala. Mislim da ga isprva nisam pravilno razumela, shvatajući ga samo kao tool za čišćenje prostora oko sebe i unutrašnjih prostora svog bića. Nakon izvesne vremenske pauze i nekakvih životnih lomova, samo sam jedne večeri osetila u telu potrebu da ponovo započnem s praksom Zaštitih pentagrama. Ovoga puta svesnije, predano i sa punim fokusom. I sada shvatam šta je Crowely mislio, rekavši da oni koji ovaj ritual percipiraju isključivo kao sredstvo za zaštitu, zapravo i ne zaslužuju da ga praktikuju. Od nedavno sam deo Magijske zajednice na Patreonu, gledam snimke i čitam i radujem se sledećim koracima i narednom ritualu koji sledi. Ali ovoga puta strpljivo, nakon nekoliko meseci štreberske posvećenosti ovom malom-velikom ritualu koji je polazna tačka razumevanja i dubljeg duhovnog angažmana. Ova recenzija predstavlja moj evoluirani odnos s ritualom, sada ispunjenim strpljenjem nakon meseci posvećenosti, postavljajući temelje za dalje dubinsko istraživanje i duhovni rast.

Jelena Somborski