SuperNaturals

ONLINE TEČAJ

Ashtanga
Expert

Kompletni online tečaj
Prve Serije Ashtanga joge.

Dobrodošli na online tečaj za učenje Prve Serije Ashtanga joge! Ovaj smo tečaj nazvali “Ashtanga Expert” jer ćete uz ove lekcije postati majstor Ashtanga joge, najpopularnije jogijske sekvence na svijetu.

Ashtanga joga je osobna praksa u kojoj tradicionalno učimo asanu po asanu (jogijske položaje) uz savjete i upute učitelja, i prakticiramo samostalno.

Ashtanga Expert se sastoji od 10 Epizoda kroz koje postepeno usvajamo nova znanja: iz Epizode u Epizodu progresivno napredujemo kroz kompletan slijed Prve Serije – a vi vježbate svojim tempom, kad i koliko želite. Do Epizode X znati ćete sve što trebate kako biste sigurno i radosno samostalno prakticirati Prvu seriju.

Kako izgleda kompletan slijed Prve Serije? BESPLATNO skinite poster sa svim asanama.

Ashtanga joga je dinamična, precizna i uzbudljiva praksa, koja traži da poštujemo tradicionalan slijed položaja kako bi praksa imala najveći učinak. Stoga vas molimo da poštujete redoslijed Epizoda i istražite svaku Epizodu po redu.

Nakon što savladate položaje i upute iz prethodne, možete prijeći na sljedeću Epizodu. Naša sugestija je da svaku Epizodu prakticirate barem dva tjedna prije prelaska na sljedeću lekciju.

Pitate se kako to na kraju izgleda? Evo najave satkane od par kratkih izvadaka…

Zadnja Epizoda X sadrži punu Prvu Seriju, vođenu uz brojanje daha, kako se tradicionalno radi. Ta je Epizoda namijenjena svakodnevnom prakticiranju, nakon što ste poslušali i istražili sve lekcije iz prijašnjih Epizoda.

Učite jogu kad i koliko želite

Ashtanga Expert sadrži SVE upute za samostalno prakticiranje joge!

Na svim uređajima

Nosite svog učitelja joge sa sobom i vježbajte bilo kad i bilo gdje

Učitelj joge uvijek s vama

Ponavljajte lekcije, istražujte Epizode, uvijek ćete čuti nešto novo

Donacija: 129 EUR

Ostavi recenziju za online tečaj

Ashtanga Expert

Što drugi kažu o radionici?

Za one koji su puno puta odustali

Rated 5.0 out of 5
01.02.2024

Ako si jedan ili jedna od onih koji su puno puta počeli prakticirati yogu pa opet zaključili da to nije za njih, ovo je radionica toliko detaljna i lijepo objašnjena da joj se uvijek možeš vratiti i pokušati sada ponovno, zauvijek.

Marijana

Privatna kućna akademija

Rated 5.0 out of 5
31.01.2024

Završila sam Yoga Teacher Training 200 sati i potegnula za to iskustvo na Bali. Bilo je odlično, ali prije toga i poslije toga svoju praksu radim i usavršavam uz ova videa. Detaljno, stručno, fluidno. Garantiran napredak u pravom smjeru. Hvala!

Sandra