SuperNaturals

SAZNAJ
SVE O NAMA

Sanja Radović i Ines Jukić istraživačice su drenvih znanja, ljubiteljice Igre Života i strastvene predavačice i širiteljice znanja.

Dugogodišnje učiteljice jogijske filozofije i prakse, poznate su diljem cijele regije, pa i po svijetu, po inspirativnim predavanjima u kojima nesebično dijele znanje, i koje redovito održavaju za sve željne spiritualnih uvida u svakodnevne teme.

Njihov osebujan način podučavanja životne filozofije proizašao je iz desetljeća podučavanja jogijske prakse i filozofije, ali i iz neutažive znatiželje i gladi za drevnim i „okultnim“ skrivenim znanjima. 

Sanja Radović začetnica je najvećeg i najvoljenijeg jogijskog kolektiva na ovim prostorima – OM joge – te pokretačica Poligona za učenje joge YogaPRO, u kojem je od 2010. do danas obučila preko stotinu učitelja joge.

Ines Jukić se pridružila kolektivu OM joge u samim počecima te je unutar OM joge i Poligona YogaPRO postala poznata kao najstrastvenija učiteljica Ashtanga joge na ovim prostorima.

Ines i Sanja njeguju svoje zanimanje za filozofiju i drevna učenja od malih nogu, pa su svoj duhovni put počele prije puno godina - vole reći još u prošlom stoljeću - i svaka je na svoj način koračala vlastitim putem.

Susrele su se 2001. godine pod čudnovatim i sinkronicitetnim okolnostima, koje tada nisu ukazivale će uskoro koračati zajedno, ruku pod ruku, kao nevjerojatan ženski duet – pun strasti, smijeha, okretnosti i vatre!

Sanja i Ines u svojim podučavanjima koriste vlastita iskustva s drevnim i suvremenim uvidima u tantru, šamanizam, hermeticizam i magiju, kao i psihologiju, fiziku i moderne znanosti. “Transformirati pojedinca kako bismo transformirali društvo”, iliti – “promijeniti svijet kako bi bio sretno mjesto” – njihov je dharmički zadatak koji strastveno ispunjavaju.

Ines i Sanja su se udružile najprije u projektu Ashtanga Klinika, serijalu radionica za učenje joge koji je odjeknuo u svim krajevima Balkana i pokazao moć ovog nevjerojatnog ženskog dueta koji potpuno spontano i bez zadrške prenosi znanje, igrajući se međusobno i dajući sve što znaju kroz igru, radost i praktične savjete.

Kako su mnogi željeli početi učiti jogu od Ines i Sanje, a nisu mogli biti u zagrebačkoj oazi studija OM joge, snimile su i online tečaj – prvi kompletan video-priručnik za temeljito samostalno učenje Prve serije Ashtanga joge: “Ashtanga Expert”

Sanja i Ines su oduvijek znale da će osim svoje ljubavi prema jogi na prostirci, jogu kao znanost osobne transformacije širiti izvan prostirke.

Obje profesorice po zvanju, diplomirale na Filozofskom fakultetu i zadnjh 20 godina tesale svoja iskustva i eksperimentirale s jogom, tantrom, magijom, šamanizmom, hermeticizmom, kao i suvremenom psihologijom i modernim istraživanjima tijela i uma, kako bi baš početkom transformativne 2020. (one će reći da to nije slučajno) osjetile poziv veći od života: dijeliti sva svoja znanja i transformirati sve ljude u sretna bića puna volje i STRASTi!

Odlučile su da je vrijeme za nove, veće, zahtjevnije projekte, za širenje znanja kroz “pravo transformativno školovanje” i “jogu života, izvan prostirke”. Najprije su u siječnju 2020. pokrenule  STRAST!, školu za osobnu transformaciju, a potom i intenziv za žene „Buđenje Boginje“ koji je odjeknuo širom svijeta i pomogao stotinama žena da počnu s posve novom strašću živjeti svoje živote. 

Sanja i Ines stalno kreiraju nove programe, jer zdušno žele transformirati svijet, pa uskoro planiraju i nove, uzbudljive radionice i intenzive!

Istraži naše Programe i Radionice

STRAST!

Učimo te ono što se ne uči niti u jednoj školi, a to je – kako živjeti Život radosno, strastveno, uzbudljivo i s lakoćom!
SAZNAJ VIŠE

RADIONICE

VIKEND RADIONICE, JEDNODNEVNA ILI VIŠEDNEVNA POVLAČENJA I OSTALE VRSTE DRUŽENJA NA KOJIMA OSLOBAĐAMO SUPERJUNAKA U SEBI

SUPERNATURALS RADIONICE

PRIJAVI SE NA RADIONICU!

ASHTANGA
EXPERT

Kompletan online tečaj
Prve Serije Ashtanga joge
Uz ove lekcije postat ćeš majstor Ashtanga joge, najpopularnije jogijske sekvence na svijetu.
ZANIMA ME VIŠE!

Pogledaj naša predavanja na YouTubeu!

Imaš instaliran Viber na ovom uređaju?

Pridruži se našoj Viber zajednici!

Viber ti se nalazi na drugom uređaju?

Slijedi ove upute:

  • Pokreni Viber na mobitelu ili tabletu
  • Pritisni sličicu “More” u donjem desnom kutu
  • Pritisni sličicu QR koda u gornjem desnom kutu
  • Kada se pokrene kamera, slikaj ovaj QR kod, potvrdi ponuđeni link i gotovo!
QR KOD