SuperNaturals

SAZNAJ SVE O NAMA!

Dugogodišnje učiteljice jogijske filozofije i prakse, poznate su diljem cijele regije, pa i po svijetu, po inspirativnim predavanjima u kojima nesebično dijele znanje, i koje redovito održavaju za sve željne spiritualnih uvida u svakodnevne teme.

Njihov osebujan način podučavanja životne filozofije proizašao je iz desetljeća podučavanja jogijske prakse i filozofije, ali i iz neutažive znatiželje i gladi za drevnim i „okultnim“ skrivenim znanjima. 

Sanja Radović začetnica je najvećeg i najvoljenijeg jogijskog kolektiva na ovim prostorima – OM joge – te pokretačica Poligona za učenje joge YogaPRO, u kojem je od 2010. do danas obučila preko stotinu učitelja joge.

Ines Jukić se pridružila kolektivu OM joge u samim počecima te je unutar OM joge i Poligona YogaPRO postala poznata kao najstrastvenija učiteljica Ashtanga joge na ovim prostorima.

Susrele su se 2001. godine pod čudnovatim i sinkronicitetnim okolnostima, koje tada nisu ukazivale će uskoro koračati zajedno, ruku pod ruku, kao nevjerojatan ženski duet – pun strasti, smijeha, okretnosti i vatre!

Sanja i Ines u svojim podučavanjima koriste vlastita iskustva s drevnim i suvremenim uvidima u tantru, šamanizam, hermeticizam i magiju, kao i psihologiju, fiziku i moderne znanosti. “Transformirati pojedinca kako bismo transformirali društvo”, iliti – “promijeniti svijet kako bi bio sretno mjesto” – njihov je dharmički zadatak koji strastveno ispunjavaju.

Ines i Sanja su se udružile najprije u projektu Ashtanga Klinika, serijalu radionica za učenje joge koji je odjeknuo u svim krajevima Balkana i pokazao moć ovog nevjerojatnog ženskog dueta koji potpuno spontano i bez zadrške prenosi znanje, igrajući se međusobno i dajući sve što znaju kroz igru, radost i praktične savjete.

Kako su mnogi željeli početi učiti jogu od Ines i Sanje, a nisu mogli biti u zagrebačkoj oazi studija OM joge, snimile su i online tečaj – prvi kompletan video-priručnik za temeljito samostalno učenje Prve serije Ashtanga joge: “Ashtanga Expert”

Sanja i Ines su oduvijek znale da će osim svoje ljubavi prema jogi na prostirci, jogu kao znanost osobne transformacije širiti izvan prostirke.

Obje profesorice po zvanju, diplomirale na Filozofskom fakultetu i zadnjh 20 godina tesale svoja iskustva i eksperimentirale s jogom, tantrom, magijom, šamanizmom, hermeticizmom, kao i suvremenom psihologijom i modernim istraživanjima tijela i uma, kako bi baš početkom transformativne 2020. (one će reći da to nije slučajno) osjetile poziv veći od života: dijeliti sva svoja znanja i transformirati sve ljude u sretna bića puna volje i STRASTi!

Odlučile su da je vrijeme za nove, veće, zahtjevnije projekte, za širenje znanja kroz “pravo transformativno školovanje” i “jogu života, izvan prostirke”. Najprije su u siječnju 2020. pokrenule  STRAST!, školu za osobnu transformaciju, a potom i intenziv za žene „Buđenje Boginje“ koji je odjeknuo širom svijeta i pomogao stotinama žena da počnu s posve novom strašću živjeti svoje živote. 

Sanja i Ines stalno kreiraju nove programe, jer zdušno žele transformirati svijet, pa uskoro planiraju i nove, uzbudljive radionice i intenzive!

ISTRAŽI NAŠE INTENZIVE I RADIONICE!

BUĐENJE BOGINJE

TRANSFORMATIVNI INTENZIV ZA ŽENE

BUĐENJE BOGINJE

Ovaj jednomjesečni program najpopularniji je intenziv za buđenje ženske snage, nježnosti i moći na našem govornom području, a osmišljen je tako da zadovolji potrebe svake suvremene žene. Kroz ovaj intenzivan i duboki rad ulazimo u vlastitu intimu i prepoznavanje svojih istinskih želja i potencijala, kao i otpora.
PROBUDI BOGINJU U SEBI!

RADIONICE

VIKEND RADIONICE, JEDNODNEVNA ILI VIŠEDNEVNA POVLAČENJA I OSTALE VRSTE DRUŽENJA NA KOJIMA OSLOBAĐAMO SUPERJUNAKA U SEBI

SUPERNATURALS RADIONICE

PRIJAVI SE NA RADIONICU!

STRAST!

ŠKOLA OSOBNE TRANSFORMACIJE

STRAST!

STRAST! je transformativno školovanje koje uistinu transformira i namijenjeno je svima koji žele svjesno stvarati svoj Život i Svijet oko sebe.
SAZNAJ VIŠE

Imaš instaliran Viber na ovom uređaju? 

Pridruži se našoj
Viber zajednici!

Viber ti se nalazi na drugom uređaju? 

Slijedi ove upute:

  • Pokreni Viber na mobitelu ili tabletu
  • Pritisni sličicu “More” u donjem desnom kutu
  • Pritisni sličicu QR koda u gornjem desnom kutu
  • Kada se pokrene kamera, slikaj ovaj QR kod, potvrdi ponuđeni link i gotovo!

QR KOD