SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Kako oprostiti
(sebi i drugima)

10. i 17.3.2024. u 18:30 sati

Zamislite sljedeći prizor: Vi radosni i sretni, bez ikakve težine u tijelu, plovite kroz Život. Svaku prepreku rastapate sa smiješkom punim Ljubavi i svaka od njih ostavlja vas još snažnijima, još radosnijima. U skladnim ste odnosima punim podrške, kako s drugima tako i sa sobom.

Ne, ovo nije fantazija dokonog sanjača, već jedna od mogućih stvarnosti vašeg Života! A prvi korak prema toj stvarnosti je – upravo ova jednostavna i moćna radionica!

Ova radionica je potrebna svima, a posebno onima koji misle da im ne treba.
Zašto? Vrlo jednostavno: 
Naš ljudski um ne zna pustiti. To je vještina koja se uči. I za naučiti je – nikada nije kasno.

Svi mi hodamo kroz život i umjesto da puštamo i propuštamo sve što nam dolazi, mi nakupljamo. Nakupljamo sramove, krivnje, osude, prezire i ine težine koje, vrlo logično, naš Život čine težima. S tim pregolemim teretom u sebi i na sebi, kako mislimo poletjeti?

Naša svakodnevica je prepuna sitnih osuda raznih vrsta, prema drugima i prema samima sebi. Toliko ih je da nam je to postao normalan način razmišljanja, govora i odnosa, stoga ih više ni ne primjećujemo. Iako nesvjesni tih sitnih, svakodnevnih težina, one se talože u nama i onemogućavaju nam zdrave odnose pune Ljubavi te svjesno manifestiranje onoga što želimo.

A zapravo..

Živjeti sretno je tako lako, samo kada bismo znali kako!

Prvi korak je znati prepoznati da li nosimo tu Težinu u sebi. Postoji vrlo jednostavan indikator za to: Čini li nam se da je Život težak? Da ne možemo manifestirati ono što želimo? Imamo li  odnose u kojima nismo sretni ili nema podrške? 

Ako je na i jedno pitanje odgovor DA, tada znamo da nosimo težinu koja nas priječi da se vinemo u svoje visine.

Drugi korak je prijaviti se na ovu radionicu i ući u znanje na praktičan, dubok, a opet jednostavan i vrlo primjenjiv način.

Što ćemo učiti:

  1. Prepoznavanje i upoznavanje težine koju nosimo u sebi.
  2. Kako sagledati tu težinu s puno ljubavi.
  3. Kako oprostiti sebi i drugima, ne samo svjesnim umom već i cijelim svojim bićem.
  4. Kako te težine pretvoriti u svoju snagu te prepoznati skrivene darove koje nam Život nudi.
  5. Postavljanje temelja za zdrav i stabilan odnos.

Što očekivati:
Ništa, jer očekivanja priječe prave rezultate.

Kome je radionica namijenjena?

Ova radionica namijenjena je svima. Bez obzira na predznanje, strukturirana je tako da će u svakome otključati onaj sloj spoznaje i AHA momenata koji je osobi u tom trenutku potreban.

Kada se održava?

Ova radionica održava se u dva susreta:

  • 10.3. 18:30 sati – predavanje (i praksa)
  • 17.3. 18:30 sati – satsang (u kojem odgovaramo na pitanja i nedoumice koje su se pojavile nakon tjedan dana prakticiranja naučenog)

Kako se održava?

Ova radionica održava se putem Zooma, sastancima uživo kako bismo bili interaktivni. Ako ne možete prisustvovati uživo, ne brinite, jer snimke će vas čekati u vašem sučelju na našim web stranicama SuperNaturals. 

Donacija: 79 EUR

Popust za polaznike transformacijskog školovanja STRAST!: 10 EUR (kod za popust objavljen je na Mighty Networksu)

Pravi duboki, istinski oprost za koji nismo ni znali da nam treba je poput toplog, majčinog zagrljaja koji topi u nama bilo kakav nemir, bilo kakvu nesigurnost. I mi znamo da smo podržani, znamo da smo sigurni. Znamo da smo voljeni, uvijek. I to nam daje jednu novu unutarnju Snagu koja se ogleda u svemu što radimo.

Ostavi recenziju za radionicu

Kako Oprostiti (Sebi i Drugima)

Što drugi kažu o radionici?

Još nema recenzija. Budi upravo ti ta osoba koja će ostaviti prvu recenziju!