SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Emocije: izvor
osobne moći

Jeste li znali da naše tijelo ima savršenu metodu za otpuštanje emocija? Jednostavnu, besplatnu i – izuzetno učinkovitu! Možemo je primijeniti bilo gdje, bilo kad, i najčešće tako da nitko to ne primijeti.

Iako smo ovu metodu trebali naučiti u školi, ili čak vrtiću, to se nije dogodilo i sada smo “odrasli” ljudi puni nagomilanih emocija, zbog kojih ne možemo naći mir i tišinu u utočištu vlastite samoće. Čini nam se da hodamo svijetom i konstatno “pucamo” na ljude i situacije – i pitamo se odakle u nama toliko ljutnje, frustracije, tuge, očaja…

Tendencija našeg uma, bolje rečeno našeg “sigurnosnog sustava” razvijenog u ranom djetinjstvu, jest da neugodne ili prejake emocije gurne u tijelo – pa će se tijelo s njima izboriti. No to se ne dogodi, jer naše inteligentno tijelo itekako zna da te emocije nisu probavljene – i drži ih sačuvane, uzidane u tkivo. S vremenom te emocije počnu uzrokovati fizičke probleme, pa i bolest…

Naša su tijela mapa naših neprobavljenih patnji, razočaranja, negiranja vlastite osobne moći, tuđih briga i odgovornosti za druge… no to tako više ne mora biti! 

U ovoj troiposatnoj radionici (a znate da je to za nas teški minimum) naučit ćemo vas kako izbaciti sve zaostale emocije i kako u samo par minuta probaviti svaku novu emociju. Naučit ćemo vas kako se nositi s izazovima kako vanjskog, tako i unutarnjeg emocionalnog svijeta… i više nikada nećete morati pogoditi svojim metkom frustracije drugu osobu (i poslije se nositi s krivicom jer ste to napravili). 

Znamo da vam ova radionica treba, jer treba svima! Stoga ne časite časka i prijavite se klikom na crveno dugme ispod – jer ovo znanje je uvijek i svima potrebno – i nadohvat ruke!

Donacija: 50 EUR

Ostavi recenziju za radionicu

Emocije: Izvor Osobne Moći

Što drugi kažu o radionici?

Jako korisna praksa

09.04.2024

I ova radionica, kao i svaka vaša, bila mi je jako korisna.Pored korisnih informacija oko emocija, najkorisnija mi je bila konkretna praksa za detektiranje emocije i njeno praćenje, a zatim njeno oslobađanje. A-ha momenat mi je bio spoznaja za dinamiku emocija. To mi je značilo za bolje detektiranje da li imam zarobljene ili zaleđene emocije, i kako vrlo praktično raditi sa tom emocijom, kako bi se oslobodila.

Natasha

Emocije govore drugačijim jezikom nego što smo navikli

09.04.2024

Ova radionica me je naučila da počnem više cijeniti vlastite emocije i početi razumijevati njihov jezik, jer jedino put kroz taj krajolik emocionalnih gibanja u tijelu može stvarno dovesti do dubljih spoznaja. Um je samo jedan mali dio koji igra specifičnu ulogu i mora biti povezan s ostalim aspektima našeg bića da bi stvarno bili cjeloviti. Ako pokušava igrati sam nauštrb ostalih dijelova onda se to naziva patnja.

Ali i patnja je dio života i zahvalan sam na njoj jer me drži u fokusu sadašnjeg trenutka, a i to je isto neka vrsta osobne moći, ja bih rekao vrlo važne. I sve te enegije koje su se tijekom vremena nagomilale u tijelu na kraju isto samo pokazuju neku dublju spoznaju o nama samima, ali moramo zaista biti spremni da ih iskusimo i dovoljno fokusirani da ih ostanemo dovoljno dugo s njima, a ne bježati od njih kao što smo do sada radili. Zato mi je genijalna ova praksa udisanja bijelog svijetla i izdisanja kroz usta i nastojim je usvojiti kao redovnu rutinu prije spavanja, jer na vrlo jednostavan način omogućuje baš takvu vježbu fokusa i postepenog uranjanja u neke energije za koje nisam znao niti da postoje. Uzbudljiv je taj rad jer donosi stalno nove spoznaje, ali i otvaranje bića za neku novu i nepoznatu razinu postojanja i zato sam beskrajno zahvalan.

Ranko

Suočavanje s emocijama

31.01.2024

Kao da mi se otvorio neki novi svijet, sve vezano uz emocije je naše i u nama prisutno toliko utopljeno da ga nismo svjesni. Radionica me bocnula da vidim što je tu i svaku novu emociju uočim, pozdravim i prihvatim. Kao da mi je dodala dioptriju na tamne naočale.

Vesna Valic