SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Opasne veze

Ponavljaju li vam se situacije u životu? Odnosi koje ste mislili da ste nadišli – ponovno se ukazuju, s drugim ljudima? Emocije koje ste napokon pustili iz sebe – vraćaju se, uz slične riječi a od novih lica? Imate osjećaj kao da se vrtite u krugu i obrasci se stalno ponavljaju?

Imate li osjećaj da vas život kovitla, a vi ste prisiljeni igrati napornu ulogu koja vam se ne igra (više), pozivamo vas na našu najnoviju, izuzetno praktičnu i pragmatičnu radionicu nazvanu „Opasne veze“, nakon koje ćete vi sami odlučivati kakve odnose i koje situacije ćete birati.

Jamčimo vam da ćete nakon ove radionice svoj život i svoje okolnosti gledati potpuno drugim očima!

U situacijama u kojima stalno ponavljamo iste obrasce, ne uživamo u životu. Dosadilo nam je to odavno, zapravo. U ulogama koje igramo u okolnostima „koje su nam dane“ ne živimo punim plućima. Ne osjećamo se ugodno. Nemamo lakoću. Ne smijemo se dovoljno, ni blizu! U međuvremenu smo zaboravili koliko smo doista strastveni i što nam je stvarno važno – i to sve nas vodi u dosadnu kolotečinu: obavljamo besmislene zadatke tijekom dana i da ne znamo za što smo stvoreni… i ne živimo, barem ne onako lijepo kako bismo željeli.

Ako vam je dosadilo ponavljanje napornih obrazaca, ako vam je dosta osuđivanja, prosuđivanja i osjećaja manje vrijednosti – pridružite nam se na ovoj radionici i otkrijte nove poglede na vlastiti život!

Radionica je izuzetno praktična i korisna, a krunski dio je fantastična praksa koju nakon ove radionice možete koristiti na puno načina za poboljšavanje mnogih (ili čak svih) područja u svojem životu.

Radionicu su osmislile i vode Sanja Radović i Ines Jukić, duo SuperNaturals.

Donacija: 49 EUR

Ostavi recenziju za radionicu

Opasne Veze

Što drugi kažu o radionici?

Korak po korak do promene

Rated 5.0 out of 5
15.05.2024

Dugo vremena mi je trebalo da povežem meditaciju u ciklus bez ijednog dana prekidanja. Shvatila sam da su verovatno bili u pitanju otpori.

Ali onda, korak po korak, dan za danom ova praksa je ušla u moje ćelije lagano i zaista donela snažan osećaj svesnosti – ne ne želim biti žrtva – ne ne želim biti ljuta – ne nije mi potrebno da sam najbolja, želim samo živeti život iz svojih snova!

Ivana Djurić

Nesvesna igra žrtve, progonitelja i spasitelja udaljava nas od naše suštine!

Rated 5.0 out of 5
11.02.2024

Kad god slušam vaše radionice podkaste, iznova i iznova skontam koliko ne znam i uvek doživim neku vrstu prosvetljenja. Vežbala sam skoro 10 dana i meni je žalosno i smešno koliko smo se svi zaigrali nesvesni da se yistiny igramo žmurke sami sa sobom kriveći sve druge kako ne bi izašli iz zone komfora i preuzeli odgovornost, i priznali sebi da nismo razočarani i ljuti na druge, nego na naša očekivanja koja imamo od drugih. Ovo spoznaja skida veo iluzije i otpušta se ogroman teret. Hvala vam na svemu . I još jedan uvid koji je meni bio šok terapija (u pozitivnom), osvešćivanje koliko nismo u sadašnjem trenutku. I da zapravo drama trokuta i nastaje svaki put kad nesvesno izađemo iz sadašnjeg trenutka. Radujem se novim uvidima i transformaciji do koje ću još doći kroz ovu vežbu. HVALA. ❤️

Mika

Tri, dva, jedan... Akcija!

Rated 5.0 out of 5
06.02.2024

Budi svestan svoje uloge, njenih posledica i uzroka. Uvek ćeš ih igrati, ali bivajući svestan koje su, one ti neće biti teret već pomoć u životu. Još nisam probala neku praksu, radionicu, intenziv od ove dve vatrene dame, a da me nije izula iz cipela. Živele! ❤️✨️

Maša

Prepoznaj, prevaziđi, promeni

Rated 5.0 out of 5
02.02.2024

Znanje o “đavoljem trouglu”, prepoznavanje uloga koje igram(o) i prevazilaženje istih koje je logična posledica prethodnog koraka, uzdigli su me iznad prenemaganja, osuđivanja i pomaganja bez da je traženo. Ako i upadnem povremeno u žrtvu, krvnika i spasitelja, primetim, poklonim se i kažem – predstava je završena.

Vida

Kako sam izašla iz zaglavljenosti i bespomoći...

Rated 5.0 out of 5
02.02.2024

Radionica “Opasne veze” mi je mnogo pomogla u odnosu s mojom porodicom, konačno sam mogla da shvatim šta se tu dešava, zašto se vrtimo u krug otkada znam za sebe. Dobila sam priliku pogledati sve iz ugla posmatrača, pogledati sebe i videti koje uloge igram i zašto. To je doprinelo da naši odnosi dobiju novu dimenziju, pomoglo da neke stvari pustim, otpustim i oprostim. I ono što mi je najvažnije izađem iz zaglavljenosti i bespomoći koje su bile posledica toga što smo neprestano godinama i godinama igrali istu igru.

SVesna