SuperNaturals

PATREON

Sanjina Vesela Magijska
Zajednica

Moje je ime Sanja i dugogodišnja sam ljubiteljica magije, istraživačica drevnih znanja i tradicionalnih praksi – i iznad svega praktičarka magije.

Magija je ušla u moj život nakon mnogih godina prakticiranja joge, šamanizma, tantre i raznih rituala, pa volim spajati znanja iz svih drevnih tradicija – no u ovoj Veseloj Magijskoj Zajednici bavimo se prvenstveno ceremonijalnom magijom.

Vesela Magijska Zajednica kolektiv je entuzijasta i zaljubljenika u Ceremonijalnu Magiju
, i nastala je kao odgovor na potrebu sviju nas koji želimo sustavno učiti zapadnjačku ritualnu magiju.  

Ova Zajednica se okuplja na platformi Patreon, a zamišljena je kao kolektiv koji zajedno uči i raste, pa ćete tu pronaći brojne rituale, satsange i predavanja koja će vam pomoći da započnete i nastavite redovito i sustavno prakticirati rituale zapadnjačke Ceremonijalne Magije, te postanete najbolja verzija sebe i kreirate život kakvog želite – što jest cilj i svrha ovog Velikog Rada. 

U VMZ pronaći ćete vrijedne materijale koji su temelj i osnova za praksu i razumijevanje magijskih rituala koje je često teško samostalno sustavno posložiti,  te jasne upute i korake za izvođenja Velikog Rada kroz svetu geometriju, rituale i tradiciju Zapadnjačke Magije.

Ovdje ćete biti vođeni sustavno kroz rituale Ceremonijalne Magije, zajedno ćemo prakticirati, istraživati rituale i učenja… i igrat ćemo Igru Života, iscjeljivati sebe, sve više voljeti svoje postojanje i manifestirati sve kvalitetniji život – i usput se odlično zabaviti!

… a najvrijednije od svega, naći ćete svoje pleme istomišljenika, željnih učenja, istraživanja i zajedničkih magijskih avantura! 

Uz mjesečnu pretplatu od 10 EUR imate pristup svim ikada objavljenim materijalima, a odjaviti se možete kad god želite – ako takvo što uopće ikada poželite! Jer ako vas imalo zanima Ceremonijalna Magija (a inače vjerojatno ne biste niti čitali ovaj tekst), ne znamo bolje odredište – barem na našem jeziku – za izučavanje ove izuzetno uzbudljive, praktične i korisne teme! 

P.S. U VMZ se možete učlaniti i besplatno, no u tom slučaju nećete imati pristup materijalima već samo najavama sastanaka, pa od srca preporučujemo da se pridružite kao punokrvni član i postanete – Veseli Mag!