SuperNaturals

POZIVAJUĆI RITUAL
PENTAGRAMA I

SAMOINICIJACIJA

ONLINE RADIONICA

27.01.2023. u 19 sati

DONACIJA: 45EUR
DONACIJA ZA POLAZNIKE STRAST!I: 35EUR

Nastavljamo koračati putem ceremonijalne magije i pozivamo sve vas koji radite Zaštitni (“tjerajući”) Ritual Pentagrama da nam se pridružite u novom valu Velikog Rada: Pozivajućem Ritualu Pentagrama i Samoinicijaciji!  

Pozivajući Ritual Pentagrama prirodno se nastavlja na Zaštitni Ritual Pentagrama, pojačava sve senzacije i uvodi maga u novu razinu komunikacije s dijelovima vlastite svijesti. 

Samoinicijacija koju ćemo raditi na ovoj radionici potrebna je kako bi se aspirant snažnije povezao s tradicijom ceremonijalne magije – a izvan strogih zatvorenih magijskih redova i izvan svake dogme… jer znate da mi ne volimo dogme,  već slijedimo utabani put samostalnih magova i sviju koji su koračali putem ceremonijalne magije i istraživali, na sebi eksperimentirali i izvodili rituale samostalno, pod skutom vlastite svjesnosti i osobnog razumijevanja magijskog rada. 

Kako bismo pravilno izvodili ovaj ritual i dodali ga u svakodnevnu praksu, potrebno je savladati osnovnu formulu Malog Zaštitnog Rituala Pentagrama – stoga na ovu radionicu pozivamo (samo!) sve vas koji redovito izvodite Mali Zaštitni Ritual Pentagrama. 

Radionicu ćemo održati u petak 27.01.2023. u 19 sati preko Zooma. 

Donacija: 45 EUR
Donacija za polaznike STRAST!i: 35 EUR

Link za Zoom (i snimka) nalazit će se u vašem korisničkom profilu nakon prijave – a za prijavu kliknite na crveno dugme ispod.