SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Pozivajući ritual
pentagrama i
samoinicijacija

Nastavljamo koračati putem ceremonijalne magije i pozivamo sve vas koji radite Zaštitni (“tjerajući”) Ritual Pentagrama da nam se pridružite u novom valu Velikog Rada: Pozivajućem Ritualu Pentagrama i Samoinicijaciji!  

Pozivajući Ritual Pentagrama prirodno se nastavlja na Zaštitni Ritual Pentagrama, pojačava sve senzacije i uvodi maga u novu razinu komunikacije s dijelovima vlastite svijesti. 

Samoinicijacija koju ćemo raditi na ovoj radionici potrebna je kako bi se aspirant snažnije povezao s tradicijom ceremonijalne magije – a izvan strogih zatvorenih magijskih redova i izvan svake dogme… jer znate da mi ne volimo dogme,  već slijedimo utabani put samostalnih magova i sviju koji su koračali putem ceremonijalne magije i istraživali, na sebi eksperimentirali i izvodili rituale samostalno, pod skutom vlastite svjesnosti i osobnog razumijevanja magijskog rada. 

Kako bismo pravilno izvodili ovaj ritual i dodali ga u svakodnevnu praksu, potrebno je savladati osnovnu formulu Malog Zaštitnog Rituala Pentagrama – stoga na ovu radionicu pozivamo (samo!) sve vas koji redovito izvodite Mali Zaštitni Ritual Pentagrama. 

Donacija: 69 EUR

Donacija za polaznike STRAST!i: 34.5 EUR

Ostavi recenziju za radionicu

Pozivajući Ritual Pentagrama

Što drugi kažu o radionici?

Magicno iskustvo

Rated 5.0 out of 5
31.01.2024

Drage moje, radim pentagrame već duže vrijeme i svakim danom doživljavam novu čaroliju. Čula su mi se pojačala, a i iskustvo sa Arhanđelima me vodi u sfere bez granica. Predivno iskustvo i radujem se novim spoznajama. Toliko strasti koja svakim danom se pojačava i ljubav koja je bezgranična zahvaljujući vašem divnom radu. Svjetlosni zagrljaj! Namaste

Sandra