SuperNaturals

ONLINE RADIONICA by Sanja Radović

Tarot - Igra za
razvoj intuicije

Tarot je umjetnost čitanja energetskih sila, potencijala, vibracija.

Umjetnost tarot karata krije se u vizualima koji su jasni svim ljudima na svijetu neovisno o kulturnom okruženju, čak i o dobu – tarot karte iste su već stoljećima. Čar tarot karata krije se u simbolima, arhetipovima i suptilnim značenjima koje čita i razumije naš nesvjesni um.

Upravo zato, tarot karte idealan su alat za razvijanje intuicije.

Uz tarot ćemo lakše ponovno uspostaviti povjerenje prema Kreaciji, ali također razviti i povjerenje u našu Osobnu Moć. To je predivan alat za uvid u sinkronicitete koji se događaju u našem životu, ali i za mnogo veću svjesnost, pomnost i bivanje prisutnim.

Tarot kartama je svijet očaran od davnina, jer baš svatko može uz malo igre i znatiželje ući duboko, duboko u misteriozan i magičan svijet energije te početi prihvaćati i razumijevati ideju da je naša realnost sastavljena od mnogo suptilnih razina koje naš svjesni um ne raspoznaje. Uz pomoć tarot karata mi otkrivamo svjetove, ideje, tokove života koji su golom oku skriveni – a koje itekako utječu na našu svakodnevicu.

Tarot je kompleksna igra za razvoj intuicije, koja nas vodi u prepoznavanje sinkroniciteta i svjesnije upravljanje vlastitim životom.

Gradivo tarota vrlo je široko i nepregledno, a u ovom tečaju pružamo ti osnove za siguran i jednostavan početak.

Dostupno je preko 13 sati materijala podijeljenih u 8 predavanja uz koje svaki polaznik dobiva i pdf s ritualima otvaranja i zatvaranja prostora.

U ovom tečaju saznat ćeš kako odabrati svoje karte i na koji način ih čitati, upoznat ćeš se se s Drvom života i naučiti kako otvarati karte za sebe a kako za druge. Dobit ćeš rituale za otvaranje prostora prije čitanja te za zatvaranje prostora nakon, a saznat ćeš više o značenju simbola i – ono najvažnije – dobro se zabaviti!

Fokus tečaja je na Thoth tarotu Aliestera Crowleya – ali ne brini ako imaš neke druge karte, jer svaki se tečaj tarota može primijeniti na svake prave tarot karte.

Donacija: 109 EUR

Iskustva naših polaznika

SUPERNATURALS - TAROT

Vanjino iskustvo

Mali slatki review za mali slatki tečaj tarota.

Otvorila je karte i krenula. Samo tako, jednostavno, Sanja nas je uvela u magični svijet te predivne energije tarota. 

Tako spontano, a istovremeno smisleno i strukturirano u to malo vremena približila nam je umjetnost, meditaciju, magiju. 

Pokazala nam je kako škicnuti u podsvijest, otvoriti vratašca koja dalje otvaraju nas, oslobađaju od neznanja, sumnje i nesigurnosti. Nepovjerenja. Povezuju nas sa samima sobom.

Igrajući se kartama učimo kako slušati sebe i vjerovati sebi. A tko će nam to vjernije prenijeti nego Sanja, ona koja je cijelim svojim bićem u tome. Dok govori o tarotu, nevjerojatno sjaji.

Osim učenja o ovoj divnoj tehnici, upijala sam svaku riječ i prenosila je u svakodnevicu. Jako inspirativna predavanja koja su me ostavljala bez teksta. Bez komentara. 

U nekim trenucima nisam bila sigurna jesam li tu radi tarota ili života. Hehe 

Pa tarot je život, kaže Sanja. I zaista jest. 

Sve je tu, predivno izrečeno i božanstveno, zanimljivo.

Tada bez komentara, no sada dolazi potreba za pohvalom i zahvalom od srca za svaki predivan trenutak i učenje tijekom tečaja. 

Hvala ti draga na ovom iskustvu.

SUPERNATURALS - TAROT

Petrino iskustvo

Moje zanimanje za tarot je došlo sasvim spontano i dugo sam bila uvjerena da ću ga istraživati isključivo koristeći vlastitu intuiciju. Ali kad sam čula da će Sanja održati radionicu tarota, odjednom nije postojala ni najmanja sumnja da joj se moram pridružiti!

Ono za što sam mislila da će bit biti fenomenalna radionica već s prvim predavanjem je postalo puno, puno više od toga! Bilo je to putovanje u nove svjetove, mimo suhoparnog učenja značenja karata; mi smo postajali te karte, igrali se njima, igrali se sa životom, učili kroz iskustvo. Ono što smo dobili zatitralo je cijelim našim bićem i postalo dio nas!

Toliko kompleksnu temu Sanja nam je prikazala potpuno dostupnom, ali i ostavila puno prostora za istraživanje, kopanje i da se naša intuicija izrazi u svoj svojoj punini!

Sanja je moja učiteljica dugi niz godina; od prvih satova joge, poligona za učiteljicu YogaPRO i transformativne STRAST!i i u svaku od tema se unosi cijelim bićem, ali moram reći da sam na radionici tarota doživjela svu njenu zaraznu strast za životom, za znanjem, za mističnim i čarobnim! Ovo je radionica koja se sluša ponovo i ponovo, radionica koja će vam unijeti magiju u život i povesti vas na sočan put komunikacije s Kreacijom! Bez pretjerivanja mogu reći da nakon nje svijet više nećete vidjeti istim očima!

Ostavi recenziju za radionicu

Tarot - Igra za razvoj intuicije

Što drugi kažu o radionici?

Vrata u potpuno novi svijet

01.02.2024

Radionica koje me je bilo toliko strah zbog predrasuda, ali koja me usprkos tome toliko privlačila da joj nisam mogla odoljeti!

Otvorila mi je vrata u neopisivo bogatstvo znanja, zaigrala mi maštu i potaknula me da se upustim u jednu ludu igru..

Marija

✨✨✨

30.01.2024

Bez obzira vidimo li ih mi ili ne, drugi svjetovi postoje, itekako i beskrajni su. Tarot je prozor kroz koji virimo u njih! A ova je radionica prozor u Tarot!

Gordana