SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Čarolija
Yoni Jaja

PROBUDIMO SVOJU
SEKSUALNOST

Yoni je sanskritski naziv za svetište, za izvor života, za maternicu, a simbolizira boginju Shakti i žensku moć stvaranja. Yoni je naše unutarnje svetište, hram naše životne energije i ženske moći, mjesto iz kojeg se svi rađamo.

Svetište je to koje nam, ako ga poštujemo i pridamo mu zasluženu pažnju, daje volju za životnom energijom, želju za svjesnim kreiranjem stvarnosti.

Yoni je mjesto iz kojeg kanaliziramo i transmutiramo chi ili pranu, našu životnu energiju.

Želimo li imati živu maternicu punu energije, koja pulsira voljom za životom, trebamo joj pokloniti više pažnje nego što naša kultura nalaže. Naša zanemarena seksualnost proizlazi iz odgoja punog srama i krivnje, pa umjesto da veličamo kreativni zamah koji nastaje kao posljedica naše budne i čile seksualne enerije, mi ga potiskujemo.

Toga je dosta!

Osjećamo promjenu kolektivne energije i neminovno buđenja ženske moći, pa je vrijeme i da upoznamo drevni alat za buđenje ženskog tijela i energije unutar naših svetih izvora!

Yoni jaja su izrađena od kristala i to su mali energetski iscjeljitelji koji nam pomažu da transformiramo traume pohranjene u našem svetištu, da obnovimo naše tijelo na fizičkoj i energetskoj razini, da otvorimo srce, da povećamo količinu seksualne energije i želje te da se povežemo s našim željama i ženskom energijom.

Yoni jaja koristile su svećenice drevnih naroda i povlaštene žene koje su primijenjivale svoju moć kako bi kanalizirale drevna znanja, ali i kako bi zadržale dugovječnost. Koristile su ga tantričke učiteljice, kao i kineske konkubine na carskim dvorovima „kako bi svojim supermoćima kontrolirale umove careva“.

Čini se da je ovaj ženski alat poznat tisućama godina kao jednostavan i učinkovit recept za buđenje ženske energije!

Praksa korištenja Yoni jaja ima izuzetne tjelesne benefite: učvršćivanje pelvičnog poda, održavanje reproduktivnih organa zdravima, pojačavanje seksualne energije. Prevenira propadanje živčanih završetaka u maternici, budi žensku moć i pojačava užitak u svim područjima života.  

U ovom predavanju upoznat ćeš najkorištenija Yoni jaja te razloge i načine njihovog korištenja. Naučit ćeš kako najbolje iskoristiti iscjeljiteljske moći različitih kristala: neki su namijenjeni fizičkom iscjeljivanju, a neki emocionalnom. Svi oni bude seksualnu energiju, bude naše tijelo na neviđene načine i bude Kreatora naše stvarnosti unutar nas.

Dostupno je sveukupno više od pet sati materijala:

  • Snimka prvog dana radionice u kojoj pričamo o seksualnosti koja je izvor našeg života, buđenju ženske energije, energetskoj strani našeg bivanja i orgazmima koji hrane našu maternicu. Dijelimo savjete o tome kako zadržati ljepotu i dugovječnost te upute za povezivanje s tijelom i naravno – upoznajemo se s osnovnim informacijama o Yoni jajima,  njihovoj pripremi i korištenju.
  • Snimka drugog dana radionice u kojoj pričamo o raznim vrstama i veličinama Yoni jaja, dajemo napomene koje je važno imati na umu pri odabiru svog Yoni jajeta i objašnjavamo na što trebamo obratiti posebnu pažnju prilikom kupovine.  Dijelimo očaravajuće putovanje u carstvo kristala pomoću kojeg otkrivamo koji kristal je idealan za nas u ovom trenutku, a nakon toga objašnjavamo namjenu svakog određenog kristala, načine na koje ih čistimo i punimo.
  • Dodatni poklon: Vođena senzualna meditacija za Boginje

Napomena: Prije radionice nije potrebno imati vlastito yoni jaje. Štoviše, na radionici ćemo ti pomoći da odabereš kristal ili kristale koji su trenutno idealni za tebe.

Pridruži nam se i probudi svoje vrelo energije, želje, radosti i uživanja!

Donacija: 69 EUR

Ostavi recenziju za radionicu

Yoni Jaja

Što drugi kažu o radionici?

Volim vas

Rated 5.0 out of 5
02.02.2024

Dugo sam vrebala ovu radionicu, al nikako da kliknem. Jučer sam kliknula i poslušala ju u jednom dahu. Naručila jajca i javim se kad ludilo krene! Probudimo STRAST na najjače!!!

Željka

Sjajno

Rated 5.0 out of 5
31.01.2024

Ostala sam jajonizirana! :O I podijelila to s frendicama. Osjetila sam podršku i dopustila ženskoj energiji da se slobodnije razvija. Hvala!

Marija SJ

Radost zivljenja

Rated 5.0 out of 5
30.01.2024

Kada jednostavno svakog dana, svakog trena vidiš da tvoj život odiše mirnoćom i neopisivom radošću koja briše sve brige. Kada tvoja bit, maternica i srce, oslobođena svega, jednostavno živi ovaj fantastičan život….

Djina

Magija na delu.

Rated 5.0 out of 5
29.01.2024

Vrlo korisno predavanje, a za mene lično, prekretnica u seksualnom odnosu s mužem. Praksa, praksa, praksa je najvažnija. Kako kažu učiteljice. Nakon odslušanog predavanja, kupila sam Rosenquarz. Čisto da probam, par dana. Osećala sam se moćno i ženstveno. Zanimljivo je što mi je s jajetom fokus bio samo na sebi i svom telu. Osećala sam se potpuno drugačije. Mužu je to bilo jednako privlačno! Zabavna je i radionica i iskustvo Yoni jajeta.

Dragana