SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Rituali
Heksagrama

Najdraži Magovi,

spremni ste da krenemo dalje u dubine Ceremonijalne Magije?  

Nakon Osnovnih Rituala Pentagrama, na redu su dublji (srećom, ne i kompleksniji) Rituali Heksagrama.  

Ritual Pentagrama je temelj i “formula” za sve daljnje rituale, i na elementarnoj razini “posprema” našu psihu. Heksagrami su “razina više” i dotiču našu svijest na planetarnoj razini – oni su tzv. “level up”, nadogradnja i nastavak u odnosu na Pentagrame, te temelj za daljnji rad i kompleksnije rituale Ceremonijalne Magije. 

Podsjetimo se, Ceremonijalna Magija je zapadnjački put do prosvjetljenja, pa su ove tehnike ujedno i meditacijski temelj za svaki energetski rad u ovom sustavu. 

Ova je radionica namijenjena svima vama koji već radite Zaštitni Ritual Pentagrama, a obradit ćemo i Tjerajuće (Zaštitne) i Pozivajuće Rituale Heksagrama, prema tradiciji zapadnjačke Ceremonijalne Magije. 

Radionicu ćemo održati u 2 dijela: 

  1. dio: L.V.X. 
  2. dio: Pozivajući i Tjerajući oblici Heksagrama

Svaki polaznik radionice ima pristup snimkama 6 mjeseci.

DONACIJA: 69 EUR

Donacija za polaznike transformacijskog školovanja STRAST!: 59 EUR (kod smo objavili na Mighty Networksu)

Iskustva naših polaznika

SUPERNATURALS - RITUALI HEKSAGRAMA

Danijelino iskustvo

Radionica Heksagrama je kao i svaka radionica sa Sanjom vrlo zanimljiva, edukativna i motivirajuća. Pre ove radionice prijavila sam se na Pentagrame (i prve i druge) i mislila sam da je to veliki wooow u mom životu i da su na suptilni način promenili moj život, sve dok nisam dosla na Heksagrame! Heksagrami su zaokružili praksu na nekom višem nivou, praksa je puna svetlosti i ljubavi, ma heksagrami su vrh! Kada radim rituale njihovim redosledom, jedva čekam da dođem do heksagrama jer u njima osetim toliko energije da bih mogla maraton da istrčim. Prelepo iskustvo…

SUPERNATURALS - RITUALI HEKSAGRAMA

Silvijino iskustvo

Već neko vrijeme prakticiram Rituale Pentagrama, no prije radionice Heksagrama srčani centar mi je bio prazan i baš je falilo nešto da ga upotpuni. Otkada sam u svoje prakse uvela i Heksagrame, osjećam cjelovitost, kompletnost, sigurnost. Općenito, ovaj ritual maknuo je sve što mi nije potrebno i što ne služi za najveće dobro i najviše ljubavi, upotpunio je formulu pentagrama i sad je to kompletno. Uz to, iskustvo ljubavi je prisutno i cijelo vrijeme djeluje kroz mene za sve nas. Sada sam na pravom putu. Hvala Ti na lekcijama!

SUPERNATURALS - RITUALI HEKSAGRAMA

Sanjino iskustvo

Heksagrami su me izuli iz cipela! Planirala sam odslušati radionicu pa ih početi raditi za koji tjedan, kada ću imati više vremena. Ali čim sam ih prvi puta odradila uz Sanjino vodstvo, imala sam osjećaj da ih cijeli život radim. I, što me zapanjilo, zapamtila sam ih od prve, tako da su mi odmah postali dio svakodnevne rutine. Malo je praksi od kojih osjećam tako intenzivan protok energije i trenutne efekte na energetsko polje. Najtoplije preporučam!

Ostavi recenziju za radionicu

Rituali Heksagrama

Što drugi kažu o radionici?

Put u središte sebe

31.01.2024

Ako želite dubinski upoznati sebe i imate hrabrosti da osvjetlite i upoznate svoju tamu, svoje nesvjesno i potisnuto, već s prvim LUXom, počet ćete nazirati TKO ste vi zapravo.. I nemojte mi ni riječ vjerovati, samo krenite čarobnim putem odvažnih i uvjerite se sami. Čekamo vas onkraj duge…

Sanja