SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Crna magija i kako
se od nje zaštititi

Na spomen “Crne Magije” odmah se pomisli na kletve, uroke, generacijske i karmičke ugovore patnje; na drevne balkanske tradicije i babe po šumama koje “izlijevaju strahove”… Svjesnijima padne na pamet i sveprisutna propaganda i programiranje kojem smo svi izloženi. 

Malo tko se sjeti: “Hej, kad ponavljam ‘nemam vremena, nemam sreće, stalno sam umoran’…”  to je itekako Crna Magija,
i to jedan od najkonretnijih i najčešćih oblika kojima sami sebe vezujemo! Jer “magija” ne uključuje samo “stručne” i usmjerene, ritualno izvedene napade na našu realnost, već i mnogo češće slučajne napade koje vršimo svi, prema svima – i pogotovo sami prema sebi i svojim najdražima. 

Na Balkanu imamo dugu povijest Crne magije i mračnih oblika međuvezivanja i manipuliranja.  Međutim, ne trebaju nam vračare da skuhaju juhu sa žabljim očima – jer praktična i svakodnevna Crna magija najčešće započinje našim vlastitim nasumičnim obrascima ponašanja i govora, pa do psihičkih napada i kulturoloških uvetovanja koja rezultiraju manifestacijom Crne magije u našim životima. 

Svi smo izloženi Crnoj magiji, stalno. Kulturološke manipulacije, propaganda i samoafirmirajuće kletve naša su stvarnost, a kaos u kojem živimo divno je gnojivo za Crnu magiju – i ako se ne znamo zaštiti, bivamo stalne žrtve kako vlastitih, tako i tuđih mračnih projekcija.

Crna magija je u najkraćim crtama: razlog zašto nismo sretni i zašto ne manifestiramo život kakvog želimo!

Tema Crne magije je ogromna i u ovoj dvodnevnoj radionici obradit ćemo poznate uzroke te dati potrebna rješenja primjenjiva u svakodnevnom životu. 

Na ovoj radionici naučit ćete:

  • Kakvi oblici Crne magije postoje

  • Što možete učiniti da se od Crne magije zaštitite

  • Kako prestati raditi Crnu magiju prema sebi i svojim bližnjima.  

 

Ova je radionica namijenjena svima – i potpunim početnicima ali i svima koji su već neko vrijeme na svojem putu buđenja  – jer Crnu magiju radimo svi, i osjećamo svi! Bila ona slučajna ili namjerna, Crna magija je vrlo konkretna, a zaštita od svih vrsta napada vrlo praktična i primjenjiva svima. 

Radionica se sastoji od dva dijela, svaki trajanja približno tri sata.

DONACIJA: 50 EUR

Donacija za polaznike transformacijskog školovanja STRAST!: 40 EUR