SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Crna magija i kako
se od nje zaštititi

Na spomen “Crne Magije” odmah se pomisli na kletve, uroke, generacijske i karmičke ugovore patnje; na drevne balkanske tradicije i babe po šumama koje “izlijevaju strahove”… Svjesnijima padne na pamet i sveprisutna propaganda i programiranje kojem smo svi izloženi. 

Malo tko se sjeti: “Hej, kad ponavljam ‘nemam vremena, nemam sreće, stalno sam umoran’…”  to je itekako Crna Magija, i to jedan od najkonretnijih i najčešćih oblika kojima sami sebe vezujemo! Jer “magija” ne uključuje samo “stručne” i usmjerene, ritualno izvedene napade na našu realnost, već i mnogo češće slučajne napade koje vršimo svi, prema svima – i pogotovo sami prema sebi i svojim najdražima. 

Na Balkanu imamo dugu povijest Crne magije i mračnih oblika međuvezivanja i manipuliranja.  Međutim, ne trebaju nam vračare da skuhaju juhu sa žabljim očima – jer praktična i svakodnevna Crna magija najčešće započinje našim vlastitim nasumičnim obrascima ponašanja i govora, pa do psihičkih napada i kulturoloških uvetovanja koja rezultiraju manifestacijom Crne magije u našim životima.

Svi smo izloženi Crnoj magiji, stalno. Kulturološke manipulacije, propaganda i samoafirmirajuće kletve naša su stvarnost, a kaos u kojem živimo divno je gnojivo za Crnu magiju – i ako se ne znamo zaštiti, bivamo stalne žrtve kako vlastitih, tako i tuđih mračnih projekcija.

Crna magija je u najkraćim crtama: razlog zašto nismo sretni i zašto ne manifestiramo život kakvog želimo!

Tema Crne magije je ogromna i u ovoj dvodnevnoj radionici obradit ćemo poznate uzroke te dati potrebna rješenja primjenjiva u svakodnevnom životu. 

Na ovoj radionici naučit ćete:

  • Kakvi oblici Crne magije postoje

  • Što možete učiniti da se od Crne magije zaštitite

  • Kako prestati raditi Crnu magiju prema sebi i svojim bližnjima.  

 

Ova je radionica namijenjena svima – i potpunim početnicima ali i svima koji su već neko vrijeme na svojem putu buđenja  – jer Crnu magiju radimo svi, i osjećamo svi! Bila ona slučajna ili namjerna, Crna magija je vrlo konkretna, a zaštita od svih vrsta napada vrlo praktična i primjenjiva svima. 

Radionica se sastoji od dva dijela, svaki trajanja približno tri sata.

DONACIJA: 69 EUR

Donacija za polaznike transformacijskog školovanja STRAST!: 59 EUR

Ostavi recenziju za radionicu

Crna Magija i kako se od nje zaštititi

Što drugi kažu o radionici?

12345

27.06.2024

12345

Stanislav

Kako sada primjenjujem svoju moć

09.02.2024

Nekoć sam se plašila ove teme. Suočavanje sa strahom i prakticiranjem tehnika s radionice, pronašla sam svoju veću snagu. Danas svoju moć konstruktivnije nego prije primjenjujem za svoje i sveopće dobro.

Od kada sam prošla radionicu, odgovornija sam prema svojim mislima i osjećanjima, pažljivija prema sebi i drugima. Zahvalna sam na ovom drevnom znanju što ga dijelite s nama. Priznajem da sam se dugo godina plašila išta čuti o ovoj temi, ali samo zbog vlastitog neznanja i nespremnosti. Sada kada znam da ovim znanjem mogu pomoći sebi i odnosima koje imam s drugima te postati još svjesnija i kvalitetnija osoba, puno manje strahujem da mi drugi mogu naštetiti. Shvaćam da imam izbor i znanje kako se zaštititi. Sada brže pronalazim unutarnju snagu i moć koju konstruktivnije nego prije primjenjujem, za svoje i dobro svih oko sebe.

Maja

MOĆ RIJEČI

06.02.2024

Kroz ovu radionicu sam spoznala koliko otrovne riječi, tračevi, razna ķukanja i žalopojke (koji se tako slatko valjaju po mojoj usnoj šupljini), čine štetu meni i mojoj okolini.. Tek kad sam to uvidjela, mogla sam smanjiti te negativne obrasce. Praksa je pokazala da je okruženje oko mene zdravije te odnosi kvalitetniji. Da se razumijemo, padnem povremeno na ispitu te upadnem u stari obrazac, npr. kukanje, ali se sada puno brže i vratim u centar.

Renata

Moja iskrena preporuka da poslušate ovu radionicu...

02.02.2024

Ako se mi ne bavimo crnom magijom ona se nažalost bavi nama. Ovo je odlična radionica, nakon koje ćeš obratiti pažnju šta govoriš i šta misliš, a kad se zaboraviš jednostavno ponovo poslušaš. Apsolutna preporuka za sve..

Sofija

Svaka tvoja namera i svaka tvoja reč je "magijanje"!

31.01.2024

Bila sam oduševljena idejom da saznam više o crnoj magiji i kakve sve zaštite postoje. A onda me je radionica raspametila jer sam spoznala da energija ide u oba smera i da sam možda nekad, nesvesno, svojim rečima i ja “magijala” prema drugim osobama a da toga nisam bila svesna. Crnom magijom obično smatramo radnje koje drugi sprovode prema nama, a da li smo ikad zastali i zapitali se, šta mi šaljemo prema drugima? Otkrila mi se velika istina – svaka moja namera i svaka moja reč koju izgovorim, sve što pošaljem od sebe ka vani, je u stvari moje “magijanje”. Apsolutno preporučujem svima! I magovima i čarobnicama, ali i onima koji misle da to uopšte nisu!

Marina Knezevic