SuperNaturals

Kako sam spoznala sedam lekcija crne magije

Moja prirodna sklonost vidjeti samo lijepo, inače jedan od glavnih magijskih moći Svjetlosnog ratnika, nekada je bila nezrela i nije dolazila iz Ljubavi već iz Straha. Straha od susreta s Tamom.

Moje uporno ignoriranje Tame dovelo me do toga da sam bila izložena Crnoj Magiji svih vrsta iako u Crnu Magiju nisam vjerovala. Crna Magija me lupala gdje je stigla i kad je stigla. Upravljala je mojim Životom, a ja sam je zvala sudbinom. Shvatila sam da mi je jedino preostalo suočiti se s njom. To sam i učinila. I na tom putu otkrila sam ovih sedam pravila Crne Magije koja su osnova obrane protiv bilo kakvih mračnih sila.  O ovim životno važnim pravilima – pišem u ovom tekstu. 


Tama nije dobra za curice

Vještica sam Dana (Svjetla) i kao takva od malena imam prirodnu predispoziciju k Svjetlu. Sjajno – pomislit ćete. I jest. Ali… (uvijek postoji taj ALI koji čini Život zanimljivijim) kako smo inkarnirani u svijetu dualnosti, svako Svjetlo ima i svoj antipod Tamu, tako ova moja isključiva predispozicija lako može odvesti u krivom smjeru. Kao malena oduvijek sam navijala za junake i junakinje, princeze i dobre vještice, a oni zli likovi me nisu interesirali. Dosadno! – povikat će moje sestre Vještice Noći (Tame) koje su, upravo suprotno, intrigirali zle vještice i magovi. 

Svu Tamu sam od malena, vrlo društveno prihvatljivo, okarakterizirala kao zlo i kao nešto što nije moj izbor, a Crnu Magiju kao nešto u što se ne želim petljati. Jer Tama nije za dobre curice. 

Od dobre curice do moćne Vještice 

I 30 godina kasnije evo mene, radim sa Crnom Magijom na svakodnevnoj bazi i poznajem svaku njezinu tamnu nit od koje je satkana i na koji način funkcionira. Kakva ironija! 

Naime, nakon mnogo lupanja Crne Magije po mojoj „dobroj, svjetlosnoj“ glavici, shvatila sam da ignoriranje ne pali i da ju trebam znati nadmudriti. Kažem nadmudriti, jer Crna Magija ne samo da postoji već postoji toliko dugo da kao da je postala jedan, umjetno stvoren entitet, koji ima svoju mudrost, lukavost, pa čak i Tiho znanje – i upravo ona je glavni sluga kolektivne Tame koja postoji u Svijetu. Da, raskrinkavanjem Crne Magije izravno djelujemo na smanjivanje kolektivne Tame u Svijetu! 

Lekcija 1: “Tehnika noja” ne funkcionira

Moja prirodna sklonost vidjeti samo lijepo, inače jedan od glavnih magijskih moći Svjetlosnog ratnika, nekada je bila nezrela i nije dolazila iz Ljubavi već iz Straha. Straha od susreta s Tamom. E pa ja sam se stvarno trudila u svom ignoriranju, kao dobra curica, ali svaki put kada bih kao noj gurnula glavu u pijesak da ne vidim Tamu, samo bih dobila po izloženoj guzici. Dakle, moja prva lekcija Crne Magije je: Prestani glumiti noja, jer ignoriranje ne pali! 

Lekcija 2: Raskrinkavanje najvećeg mita o Crnoj Magiji 

Druga lekcija je bila svojevrsno raskrinkavanje najvećeg mita o Crnoj Magiji. Crna Magija nije nešto što rade samo zli magovi, čarobnjaci i vještice. Kada bi to bio slučaj, Tama u svijetu ni približno ne bi bila toliko jaka. Svu Tamu u Svijetu hranimo svi MI. Kako? Crnom Magijom koju radimo neprekidno, svakodnevno i potpuno nesvjesno nad drugima i nad samima sobom. Ponavljam: Crnom Magijom koju radimo neprekidno, svakodnevno i potpuno nesvjesno nad drugima i nad samima sobom.  „Besmislica!“ – pomislit ćete. „Pa ja uopće ne znam Crnu Magiju, kako bih je onda mogao raditi!?“ E tu dolazimo do tajne raskrinkane u lekciji broj tri. 

Lekcija 3: Lukavost iz sjene 

Lekcija broj tri jest da je Crna Magija nevjerojatno lukava i najmoćnija kada djeluje iz sjene bez da smo je svjesni. Jer ako je nismo svjesni, tada se ne možemo niti braniti. (Primijetit ćete kako ovo pravilo potvrđuje moju lekciju broj jedan i neučinkovitost zaštitne „tehnike noja“). Ova lukavost ide do te mjere da mi uopće ne trebamo poznavati Crnu Magiju da bismo je radili. Mi ne samo da je bez poznavanja i izučavanja radimo, već je sustavno provodimo na samima sebi i na drugima od kada znamo za sebe. Pomislit ćete, kao što sam i ja mislila nekada: „Ja ne. Ja sam dobra osoba.“ Pogotovo ako radite na sebi. Tada je moguće da je ovo uvjerenje još čvršće. 

Ali ajmo zagrepsti ispod površine… 

Kako svakodnevno radimo Crnu Magiju? 

Ljutnja 

Razmislite: jeste li ste se ikada razljutili i ispalili bujicu ljutih riječi i/ili misli na druge? Sigurno jeste. E pa sve te uvrede i osude i kletve djeluju poput kristaliziranih energija, koje se zabijaju u tuđe energetsko polje. Kao iscjeliteljica, na svakodnevnoj razini radim s ljudima i čistimo upravo takve energije, koje izgledaju poput drevnih bodeža, kopalja, sjekira, buzdovana i lanaca. Često ovdje imamo i kolateralne žrtve. Recimo, ako se mama i tata svađaju i dijete to sluša, tada se dio tih kristaliziranih energija zabija i u njega. Znate i sami da kada ste ljuti, gađate drugog tamo gdje boli. E pa taj rafal ljutnje – taj napad je Crna Magija! 

Prigovaranje 

Prigovarate li? Recimo, svojem partneru ili djeci? Prigovaranje uvijek poručuje da onaj kome se prigovara nije dovoljno dobar, jer da jest, tada mu se ne bi prigovaralo. Konstantno prigovaranje, konstantno dokazivanje nekome da on nije dovoljno dobar, težak je oblik Crne Magije kojim tjeramo drugo biće u sram i osjećaj manje vrijednosti, i time oduzimamo njihovu osobnu moć. Eh, kome trebaju zli čarobnjaci kada je naš dom i bez njih pun Crne Magije. 

Ogovaranje i ine kletve 

U Crnu Magiju spadaju i ogovaranje, kukanje, manipuliranje i mnogobrojne druge akcije kojima umanjujemo ili oduzimamo slobodu drugoj osobi. Makar, priznajmo si – znali smo i prije da ovim akcijama ne radimo dobro. Samo što nismo vidjeli kakve energetske kuke, lance i lokote stavljamo na drugu osobu, jer da jesmo zaledila bi nam se krv u žilama od količine Crne Magije koju radimo nad našom obitelji i prijateljima. 

Lekcija 4: Crni Mag zvan Dobrica 

Lekcija broj četiri mogla bi se zvati i „očekuj neočekivano“ ili „prljavi igraju prljavo“. Jer Crna Magija se potkrala i u razna naša dobronamjerna djela. Koliko puta ste „nepromišljenog“ sugovornika odgovarali od njegove „lude i nerealne“ želje? Možda ste „prosvjetljeno“ dijelili savjete koje nitko nije tražio? Koliko puta ste silili drugu osobu da korača drugačijim putem, onim „boljim“, onim vašim? Svaki puta kada umanjujete nečiju ideju ili želju (koliko god vam ludo zvučala) vi smanjujete šanse toj osobi da to ostvari i odvlačite je s njezinog autentičnog puta.

Svaki puta kada „spašavate“ nekoga od njegovog neodgovornog / nepromišljenog / teškog života tako što ga silite da posluša vas i ponaša se kako vi smatrate najbolje, radite jednu od težih oblika Crne Magije – oduzimanje slobodne volje. Oni nad kojima se ovo radi, često su toga bolno svjesni te se nerijetko bore svim načinima protiv toga. Tanka je linija između spasitelja, žrtve i krvnika. A nijedan od njih nije dobitnik. Nikada. 

Lekcija 5: Dopuštenje iz Svjesnog sna 

Kao sanjač po energetskoj strukturi, velik dio moje magijske izobrazbe i prakse je uključivao svjesno sanjanje. U svjesnom snu izlazi se u prostor bez prostora i vrijeme bez vremena, te se putuje prostranstvima i dimenzijama. A kako to već na putovanjima biva, sreću se i lokalci. E pa lokalci su često skloni krađi energije nepažljivih turista (što nije čudno, jer energija je tamo sve što postoji. Nije da mogu ukrasti novčanik ili putovnicu). Detalji ovoga su za neku drugu temu, a ovdje je ključna činjenica da lokalci kradu energiju – sve dok im vi ne kažete STOP! Ako vi kažete stop ili apriori ne date pristanak, tada oni ne mogu uzeti vašu energiju. Stoga lekcija broj pet glasi: Crna Magija ti ne može ništa ako joj TI ne daš dopuštenje. 

Lekcija 6: Nesvjesni pristanci koje dajemo 

Uskoro, primijetila sam da me neki napadi Crne Magije pogode, a neki samo prolete pored mene ni okrznuvši me. A niti za jedan nisam dala pristanak, barem onaj svjestan. I tada sam otkrila veliku tajnu! Crna Magija mora imati svoj ulaz, rupu u energetskom polju kroz koju može proći. Ta rupa je uvijek neka neiscijeljena rana. Primjerice, ako se osjećam manje vrijednom, svaka pogrda ili riječ o mojoj nesposobnosti će me pogoditi u tu ranu poput najoštrijeg noža. Ali ako tu ranu nemam, taj energetski napad me neće ni okrznuti. Zapravo, Crna Magija djeluje gotovo identično kao i proces iscjeljenja Bijele Magije. I u jednom i u drugom pronalazimo rane, samo što ih Crna Magija aktivira i hrani, a Bijela Magija iscjeljuje. 

Ova lekcija se potvrdila i u našem nedavnom posjetu piramidama u Egiptu gdje je naš vodič, koji je ujedno i arheolog, i mag svoje vrste, pričao kako je na svoje oči vidio kako se aktiviraju kletve ovih svetih mjesta. Aktivirale bi se na način da te dotaknu tamo gdje si slab, i tu tvoju slabost pojačaju i razviju sve dok ne izludiš, doslovce. Stoga vrlo važna lekcija broj 6 glasi: Iscijeli svoje rane, one su magneti za Crnu Magiju! 

Lekcija 7: Ljubav 

Sve dok radimo Crnu Magiju i ranjavamo njome sebe i druge, mi kao reakciju dobivamo još više Crne Magije. Jer ako smo nekoga ranili ili aktivirali njegovu (ili svoju ranu) on će iz te rane dalje djelovati i reagirati, i samo je pitanje vremena kada će raniti nekog drugog. Ne zato jer je zao, već zato jer i sam pati, i ta patnja na očima stvara koprenu Crne Magije kroz koju ne vidimo istinito. 

Crna Magija uvijek hrani kolektivnu Tamu i stvara još više nesvjesne Crne Magije. Ova nesvjesna podržava i onu malobrojnu svjesnu Crnu Magiju, koja time dobiva na moći, jer su njezine žrtve same sebe oslabile. Stoga izravni napadi na Crnu Magiju ne pale. Potrebno je ući u stanje gdje ona ne može postojati, a to je Ljubav. Ova tehnika Ljubavi je veliki napredak od moje početne „tehnike noja“ i isprobano radi, čak i pod napadima profesionalnih Crnih Magova. Stoga, lekcija broj sedam jest:  začarani krug Crne Magije može raskinuti jedino Ljubav. 

(Aaah, romatičnog li završetka! – mala dobra curica u meni kliče, a moćna vještica mudro klima.) 

 

Sve dok Crnu Magiju stavljamo daleko od očiju, ona može neometano upravljati našim Životima, a mi ćemo je zvati Sudbinom. Novo je Doba, vrijeme je da izvučemo Crnu Magiju iz sjene na Svjetlost te joj zahvalimo na svim učenjima, i s puno Ljubavi odbijemo njene buduće usluge. Ako želite dublje ući u učenje kako se zaštititi od Crne Magije, pridružite nam se na radionici “Crna magija i kako se od nje zaštititi“.

Više o radionici i kako se prijaviti saznajte klikom na crveno dugme ispod:

Raskrinkajmo Crnu Magiju zajedno i donesimo Svjetlost sebi i Svijetu!