SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Probudimo
Boginju

Boginje se bude

Žene, Majke, Sestre, Iscjeliteljice, Čarobnice, Boginje, okupljamo se i spajamo
u naše pleme – na jedan poseban „Dan za mene“!

Poklonite si jedan dan u kojem ćete se osjetiti kao Boginja, raskošna i puna sokova života! 

Na ovaj dan dajemo si dašak Buđenja Boginja: podsjećamo se na važnost utjelovljenja naše ženske prirode, dobivamo nove uvide, zajedno plešemo, podsjećamo se da je naše tijelo mekano, puteno i fluidno, a istodobno snažno i svjesno!

DJANE INDRA

Naša DJane Indra složila je senzualno-ženski glazbeni set namijenjen baš ovom posebnom danu, pa ćemo se naplesati i spojiti se sa svojim tijelom, otpustiti sve emocije i vibracije zaostale u njemu, dati sebi da osjetimo Život i drevno Znanje kako pulsira našim žilama!

IVANA M. CRNČIĆ

Naša certificirana instruktorica Danielle Collins face yoga metode, Ivana M. Crnčić, za nas je pripremila poseban set Joge za lice kojim ćemo aktivirati i tonirati mišiće lica te potaknuti cirkulaciju na području glave.

Na radionici objašnjavamo kako možemo dotaknuti božanski princip u nama, vidjeti taj princip u drugima i postati Sukreatorice s apsolutnom silom stvaranja. Pričamo o onoj istinskoj ljepoti koja se ne može kupiti, cjelovitosti, sretnom životu i pronalaženju svog puta. Pričamo o Srebrnoj i  Zlatnoj  knjizi našeg života, odnosno o momentumu sudbine nasuprot svih potencijala koje možemo ostvariti. Dijelimo nekoliko praktičnih vježbi i savjeta za svakodnevno prakticiranje, prolazimo kroz plesnu meditaciju te nakon nje sočnu i senzualnu relaksaciju u ležećoj poziciji. Nakon toga odgovaramo na pitanja koja smo zaprimile prije radionice.

Ova radionica namijenjena je svim ženama, neovisno o tome jeste li sudjelovale na nekom od ciklusa Buđenja Boginje. „Dan za mene“ serijal je jednodnevnih radionica kojima je cilj oporaviti nas od rutine svakodnevice i vratiti nam Osobnu Moć, a ideja je da si doista osiguramo vrijeme kada ćemo se prepustiti svim ovim praksama bez prekida i ometanja. 

Stoga – pokloni si taj jedan dan i osjeti sebe!

Dostupno je preko četiri sata snimke radionice, ceremonije, plesa, meditacije i joge lica, a snimkama se možeš vratiti kad god poželiš imati svoj dan za predah i povezivanje sa sobom.

Donacija: 13 EUR