SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Pozivajući ritual
pentagrama i
samoinicijacija

Nastavljamo koračati putem ceremonijalne magije i pozivamo sve vas koji radite Zaštitni (“tjerajući”) Ritual Pentagrama da nam se pridružite u novom valu Velikog Rada: Pozivajućem Ritualu Pentagrama i Samoinicijaciji!  

Pozivajući Ritual Pentagrama prirodno se nastavlja na Zaštitni Ritual Pentagrama, pojačava sve senzacije i uvodi maga u novu razinu komunikacije s dijelovima vlastite svijesti. 

Samoinicijacija koju ćemo raditi na ovoj radionici potrebna je kako bi se aspirant snažnije povezao s tradicijom ceremonijalne magije – a izvan strogih zatvorenih magijskih redova i izvan svake dogme… jer znate da mi ne volimo dogme,  već slijedimo utabani put samostalnih magova i sviju koji su koračali putem ceremonijalne magije i istraživali, na sebi eksperimentirali i izvodili rituale samostalno, pod skutom vlastite svjesnosti i osobnog razumijevanja magijskog rada. 

Kako bismo pravilno izvodili ovaj ritual i dodali ga u svakodnevnu praksu, potrebno je savladati osnovnu formulu Malog Zaštitnog Rituala Pentagrama – stoga na ovu radionicu pozivamo (samo!) sve vas koji redovito izvodite Mali Zaštitni Ritual Pentagrama. 

Donacija: 45 EUR

Donacija za polaznike STRAST!i: 35 EUR