SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Opasne veze

Ponavljaju li vam se situacije u životu? Odnosi koje ste mislili da ste nadišli – ponovno se ukazuju, s drugim ljudima? Emocije koje ste napokon pustili iz sebe – vraćaju se, uz slične riječi a od novih lica? Imate osjećaj kao da se vrtite u krugu i obrasci se stalno ponavljaju?

Imate li osjećaj da vas život kovitla, a vi ste prisiljeni igrati napornu ulogu koja vam se ne igra (više), pozivamo vas na našu najnoviju, izuzetno praktičnu i pragmatičnu radionicu nazvanu „Opasne veze“, nakon koje ćete vi sami odlučivati kakve odnose i koje situacije ćete birati.

Jamčimo vam da ćete nakon ove radionice svoj život i svoje okolnosti gledati potpuno drugim očima!

U situacijama u kojima stalno ponavljamo iste obrasce, ne uživamo u životu. Dosadilo nam je to odavno, zapravo. U ulogama koje igramo u okolnostima „koje su nam dane“ ne živimo punim plućima. Ne osjećamo se ugodno. Nemamo lakoću. Ne smijemo se dovoljno, ni blizu! U međuvremenu smo zaboravili koliko smo doista strastveni i što nam je stvarno važno – i to sve nas vodi u dosadnu kolotečinu: obavljamo besmislene zadatke tijekom dana i da ne znamo za što smo stvoreni… i ne živimo, barem ne onako lijepo kako bismo željeli.

Ako vam je dosadilo ponavljanje napornih obrazaca, ako vam je dosta osuđivanja, prosuđivanja i osjećaja manje vrijednosti – pridružite nam se na ovoj radionici i otkrijte nove poglede na vlastiti život!

Radionica je izuzetno praktična i korisna, a krunski dio je fantastična praksa koju nakon ove radionice možete koristiti na puno načina za poboljšavanje mnogih (ili čak svih) područja u svojem životu.

Radionicu su osmislile i vode Sanja Radović i Ines Jukić, duo SuperNaturals.

Donacija: 27 EUR

Donacija za polaznike STRAST!i: 13 EUR (Kod za popust: OPASNEVEZE)