SuperNaturals

STRAST!

ŠKOLA OSOBNE TRANSFORMACIJE

PRVA GODINA

Izuzetno nas veseli što nam se želiš pridružiti na ovom uzbudljivom putu Transformacije, Magije i upoznavanja “Tihog znanja”! 

Prva razina STRAST!i traje 9 mjeseci i prilikom upisa se obavezuješ da ćeš ostati s nama svih 9 mjeseci, jer se prakse isprepliću i nadopunjuju, pa ne savjetujemo odustajanje usred procesa u kojem smo potaknuli energiju da se pokrene – i želimo svi zajedno početi i završiti proces, kao koherentna grupa koja zajedno raste.

Upravo zato, prije upisa te želimo kratko upoznati i procijeniti možemo li se uskladiti za ovaj devetomjesečni proces. Stoga te molimo da klikneš na dugme ispod ovog teksta (“ŽELIM SE PRIJAVITI NA PRVU GODINU STRAST!I) te snimiš kratki video trajanja MAKSIMALNO DO 2 MINUTE u kojem opisuješ svoje dosadašnje iskustvo na putu duhovnosti (ako ga je bilo – nije problem ako ga nije bilo, važna nam je samo iskrenost kako bismo znale pristupiti grupi) i svoju motivaciju za upis ovog STRAST!venog školovanja.

Nakon klika na dugme, na sljedećoj stranici, poslušaj uvodni video i klik na “Snimi svoj odgovor” gdje ćeš snimiti svoj odgovor. Zatim upišeš svoje ime, prezime i email.

Pripreme za snimanje nisu potrebne, želimo samo vidjeti i osjetiti tebe baš onako kako jesi sada u ovom trenutku, no bez brige – nakon što snimiš, video možeš pregledati, po potrebi i ponoviti, pa tek onda poslati. Molimo te da preslušaš snimljeni video prije slanja kako bi provjerio/la da li je sve u redu, ima li video zvuk i slično…

Veselimo se!