SuperNaturals

SUPERNATURALS - STRAST!

Ivonino iskustvo

Prije no što je upisala naš program STRAST!, Ivona je koristila razne prakse meditacije i alate za samoanalizu i istraživanje. No, uz sve te tehnike uspjela je samo „zagrebati po površini“ svojih blokada, a kad bi došla do određenog uvida, nije znala kako dalje postupati s njim. Nakon nekoliko mjeseci STRAST!i, ona svjedoči potpuno drugačijem pogledu na život i načinu nošenja sa životnim situacijama, a kako sama kaže „počela je živjeti i potpuno novu, uzbudljiviju realnost“!

POGLEDAJ VIDEO I SAZNAJ VIŠE!

SUPERNATURALS - BOGINJE INTENZIV

Teovo Iskustvo

Kao strastvenom sportašu koji se bavi biciklizmom, trčanjem i planinarenjem, Teu je STRAST!veno školovanje pomoglo da kultivira više energije i izdržljivosti te da se osjeća bolje u svom tijelu. Nakon godina i godina različitih eksperimenata s prehranom, konačno je zadovoljan sa sobom i sa svojim tijelom, a svaka aktivnost za njega je postala uživancija. “Napokon sam shvatio što meni odgovara i to stvarno funkcionira!” – kaže nam Teo.

POGLEDAJ VIDEO I SAZNAJ VIŠE!

Pogledaj naša predavanja na YouTubeu!

ŽELIŠ LI BESPLATAN SAT MEDITACIJE I VATRENE CEREMONIJE?

Pridruži se na našu mailing listu i kao dar dobrodošlice preuzmi besplatnu snimku ovog čarobnog rituala za ulazak u novi mjesečev ciklus i punjenje novom energijom.

[acymailing_form_shortcode id="4"]

STRAST!

ŠKOLA OSOBNE TRANSFORMACIJE

DRUGA GODINA

Izuzetno nas veseli tvoja odluka da nastaviš ovo transformativno putovanje s nama!

Druga razina STRAST!i traje 9 mjeseci i prilikom upisa se obvezuješ da ćeš ostati s nama svih 9 mjeseci, jer se prakse isprepliću i nadopunjuju, pa ne savjetujemo odustajanje usred procesa u kojem smo potaknuli energiju da se pokrene – i želimo svi zajedno početi i završiti proces, kao koherentna grupa koja zajedno raste.

Za prijavu je potrebno samo ispuniti obrazac ispod putem kojeg se prijavljuješ na automatsku pretplatu na STRAST! u trajanju od 3 uzastopna mjeseca.