SuperNaturals

STRAST!

ŠKOLA OSOBNE TRANSFORMACIJE

STRAST! je transformativno školovanje koje uistinu transformira i namijenjeno je svima koji žele svjesno stvarati svoj Život i Svijet oko sebe.

"

Ako ne stvaramo svjesno,
Život nam se događa i prolazi
mimo nas, a mi osjećamo težinu
i nezadovoljstvo. Život je
da se živi radosno, strasno,
uzbudljivo i s lakoćom!

Vrijeme je. Svi smo pozvani da svjesno preuzmemo odgovornost za svoj život i ostvarimo vlastitu Slobodu. 

Kako bismo to doista mogli, trebamo se upoznati s Tihim Znanjem koje leži duboko u nama i dostupno nam je uvijek, a jedino što trebamo je maknuti viškove koji ga zatrpavaju.

Tiho Znanje

Znanje suptilnog, znanje o vlastitoj energiji i energiji Kreacije, i ono djeluje prema drugačijim pravilima nego informacije pohranjene u umu. Svi odgovori na prava životna pitanja – o smislu, svrsi, potrebi i željama – leže onkraj uma, s one strane „racionalnog“. Nikada iz uma nećemo dobiti odgovore na naša najvažnija pitanja. U umu nećemo naći ono za čime tiho u sebi čeznemo, nećemo biti potpuni i nećemo moći svjesno upravljati vlastitom energijom.

Baš zbog toga stvorile smo STRAST!

Školu za osobnu transformaciju, koja će ti pomoći da nađeš sve odgovore, ali i da proširiš svoje vidno polje, svoju zonu ugode i osjetiš, ne samo saznaš, već doista i spoznaš – koliku moć imaš i koliko se čitava Kreacija povija pod tvojim željama, kad ih znaš svjesno uputiti. 

Da, ti jesi Superjunak svoje priče!

STRAST! je satkana od pomno odabranih praksi iz različitih spiritualnih tradicija.

Jer znaš da s nama teorija biva jako čarobna i lijepo verbalizirana, ali teorija je tu uvijek i samo kako bi oplemenila praksu! „99% prakse, 1% teorije“, recept je našeg najdražeg učitelja i mi samo u takav pristup iskreno vjerujemo.

Jer je i nas transformirao!

"

99% PRAKSE
1% TEORIJE

"

STRAST!

JE SPLET PRAKSI
KOJE SE MEĐUSOBNO
NADOPUNJUJU!

STRAST! je splet praksi koje se međusobno nadopunjuju – i tako nas stavljaju direktno u vatru transformacije.

A sve su te prakse iskušane i provjerene, te pomno odabrane  baš zato jer smo i mi prošle kroz sve njih i shvatile koliko su duboko transformativne.

STRAST! je kolekcija prokušanih recepata za osobnu transformaciju, uzetih iz drevnih znanja tantre, šamanizma, hermeticizma i joge u širem smislu.

STRAST! je alkemijski proces koji radimo po principu „Solve et Coagula“.

To je princip otpuštanja i čišćenja svega nepotrebnog, svega što skriva našu pravu prirodu i osobnu moć, te potom svjesnog stvaranja i građenja novog sebe, novog svijeta, nove stvarnosti.

Ovo školovanje ne odbacuje um i racionalnost već ih strasno nadopunjuje i proširuje do neslućenih širina i visina! 

"

SOLVE ET
COAGULA

Program školovanja STRAST! osmislile su i vode dvije moderne alkemičarke, strastvene istražiteljice Univerzuma, Sanje Radović i Ines Jukić, koje spajaju modernu znanost i psihologiju s drevnim znanjima šamanizma, joge, tantre, hermeticizma i mnogih drugih.

Ova znanja se nadopunjuju i nadovezuju na najčudesnije načine te su do nedavno bila pomno čuvana i zatvorena unutar raznih krugova, ali sada je došlo vrijeme da se podijele sa Svijetom!

“Svu praksu i znanja koje dijelimo prošle smo same i odabrale baš te kao nama najkorisnije. Više od desetljeća strastveno istražujemo i tražimo drevna učenja, i zapravo – sada to znamo – pripremale smo se za ovo prenošenje znanja od našeg rođenja,“ kažu Ines i Sanja. “Volimo reći da podučavamo Magiju, a magiju definiramo kao svjesno upravljanje energijom.”

Jer kada počneš svjesno živjeti svoj Život, rezultat je - čista Magija!

Kome je namjenjeno ovo školovanje?

STRAST! je namijenjena svima koji su spremni vlastitim radom uz pomno vodstvo ostvariti sve svoje uspavane potencijale i stvoriti još bolju verziju sebe – svjesnu, slobodu, radosnu, upućenu u pravila Igre Života.

Ako si već dugo na duhovnom putu, ali ne vidiš nikakve rezultate ili promjene, STRAST! je za tebe! Ako nisi dugo na duhovnom putu, ali osjećaš da je tvoj život stvoren za nešto više, STRAST! je za tebe!

Ako jednostavno želiš svoj Život živjeti potpuno, radosno, slobodno i STRASno, pridruži se ovom ludom putovanju koje će te lansirati u neslućene visine! Jer Život je tu da se živi STRASNO!

Kako se odvija STRAST!veno školovanje?

Prva razina STRAST!i traje 9 mjeseci i prilikom upisa se obavezuješ da ćeš ostati s nama svih 9 mjeseci, jer se prakse isprepliću i nadopunjuju, pa ne savjetujemo odustajanje usred procesa u kojem smo potaknuli energiju da se pokrene – i želimo svi zajedno početi i završiti proces, kao koherentna grupa koja zajedno raste.

Tijekom 9 mjeseci viđamo se otprilike jednom tjedno, online preko ZoOM-a, a snimke predavanja i praktikariuma su ti dostupne i nekoliko mjeseci nakon održavanja. Nama je svakako draže da su svi polaznici s nama za vrijeme zajedničkih susreta, ali ako živiš u drugoj vremenskoj zoni ili ne možeš organizirati vrijeme za naša online druženja, snimke dobivaš nakon održanog sastanka.

Osim predavanja, praktikariuma i satsanga na kojima odgovaramo na pitanja polaznika, imamo i društvene sastanke i igre tijekom kojih se povezujemo sa zajednicom i nalazimo podršku za sve naše procese!

Online sastanci za prvu godinu STRAST!i održavat će se utorkom u 19:00 sati, a s programom krećemo 11.10.2023.

Svaki polaznik ovog transformativnog školovanja dobiva pristup našoj privatnoj platformi gdje se nalaze svi materijali, snimke i upute. Tamo svakodnevno međusobno komuniciramo razmjenjujući iskustva, podržavajući se međusobno u procesima kroz koje prolazimo te razjašnjujući potencijalne nedoumice i nejasnoće. Na platformi smo oformili i nekoliko privatnih grupa za razmjenu iskustava, znanja, hobija, talenata i osobnih strasti.

Život jednog STRAST!venika sastoji se od svakodnevnih malih rituala i praksi koje ga čine potpuno prisutnim i služe kao podsjetnik na to tko je zapravo i što želi od života. Kako bismo za to oslobodili prostor, čistimo stare obrasce ponašanja i razmišljanja te navike koje nam više ne služe. Budući da se ovdje bavimo intenzivnim radom, prakse su svakodnevne, no osmišljene tako da se mogu uklopiti u svjetovni život.

Donacija za ovaj program iznosi 99 EUR/mjesečno.

Nakon prve godine STRAST!i, imamo i nastavak – 2. godinu STRAST!i koja također traje 9 mjeseci, a tijekom koje se bavimo nastavkom praksi i posve novim, megauzbudljivim temama!

Imaš instaliran Viber na ovom uređaju?

Pridruži se našoj Viber zajednici!

Viber ti se nalazi na drugom uređaju?

Slijedi ove upute:

  • Pokreni Viber na mobitelu ili tabletu
  • Pritisni sličicu “More” u donjem desnom kutu
  • Pritisni sličicu QR koda u gornjem desnom kutu
  • Kada se pokrene kamera, slikaj ovaj QR kod, potvrdi ponuđeni link i gotovo!
QR KOD

Iskustva naših polaznika

SUPERNATURALS - STRAST!

Valentinino iskustvo

Prije no što je upisala naš program STRAST!, Ivona je koristila razne prakse meditacije i alate za samoanalizu i istraživanje. No, uz sve te tehnike uspjela je samo „zagrebati po površini“ svojih blokada, a kad bi došla do određenog uvida, nije znala kako dalje postupati s njim. Nakon nekoliko mjeseci STRAST!i, ona svjedoči potpuno drugačijem pogledu na život i načinu nošenja sa životnim situacijama, a kako sama kaže „počela je živjeti i potpuno novu, uzbudljiviju realnost“!

POGLEDAJ VIDEO I SAZNAJ VIŠE!
SUPERNATURALS - STRAST!

Ninino iskustvo

Kroz dugogodišnju praksu yoge i dosadašnji rad na sebi, Nina je imala dosta uvida i praksi, no s radom na STRAST!i dobila je mnogo više – sve spoznaje su se posložile, a iskustvo je postalo mnogo dublje. Dobila je Tiho Znanje, Budnost te mnogo dublje poznavanje same sebe. Svakim danom je sve više prisutna u svakom trenutku i svjesna u svakoj situaciji. Uz dozvoljavanje sebi da konačno smije željeti velike stvari i uz potpuno povjerenje u Kreaciju, počela su joj se otvarati vrata koja su prije za nju bila nezamisliva.

POGLEDAJ VIDEO I SAZNAJ VIŠE!
SUPERNATURALS - STRAST!

Teovo iskustvo

Kao strastvenom sportašu koji se bavi biciklizmom, trčanjem i planinarenjem, Teu je STRAST!veno školovanje pomoglo da kultivira više energije i izdržljivosti te da se osjeća bolje u svom tijelu. Nakon godina i godina različitih eksperimenata s prehranom, konačno je zadovoljan sa sobom i sa svojim tijelom, a svaka aktivnost za njega je postala uživancija. “Napokon sam shvatio što meni odgovara i to stvarno funkcionira!” – kaže nam Teo.

POGLEDAJ VIDEO I SAZNAJ VIŠE!