SuperNaturals

RADIONICA KRIYA

Jogijske tajne
zdravlja

TEHNIKE ZA PROČIŠĆAVANJE TIJELA

Drevni jogiji živjeli su dugo i bili vitalni do zadnjeg dana svojeg života.
Živjeli su u zdravim tijelima, imali čist um i jasnoću bivanja. 

Možemo li i mi, stanovnici suvremenog svijeta zagađenog industrijom, bukom i viškom informacija, poput drevnih jogija živjeti dugo i sretno, i biti vitalni i zadovoljni u svojim zdravim tijelima?  

Odgovor je veselo: Da! 

Jogijske tajne zdravlja već dugo nisu tajne, i mi ih koristimo već dugi niz godina. Tradicionalno, te se tehnike odazivaju na naziv “Kriye”. Tantričke su to tehnike za pročišćavanje tijela, koje za rezultat nemaju samo zdravo tijelo – već i miran um. 

Kriye su vrijedan alat za zdravlje i dugovječnost koje potiču tijelo na čišćenje, harmoniju i samoiscjeljenje i jednom kada ih naučite imate ih kao svog saveznika zauvijek! Ali one ne čiste samo naše fizičko tijelo, već i energetsko, pa izravno djeluju na naše emocionalno stanje, jer tretiraju naše traume i davne emocionalne rane, koje često i dan danas utječu na naše živote.

Kriye otvaraju energetske kanale, čiste nakupljene toksine iz tijela, pročišćavaju mentalne obrasce i navike, kao i negativne emocije… 

O kriyama smo pričale na javnom (BESPLATNOM) predavanju koje možete pogledati OVDJE.

Radionica će trajati tri tjedna, jer se ove tehnike ne mogu naučiti odjednom, već ih treba postupno i sistematično graditi. Sastajat ćemo se petkom i svaki tjedan ćemo objasniti nove tehnike te ćemo zajedno riješiti sve dileme i odgovoriti na sva pitanja koja su se pojavila u vašoj praksi. Jer ako nešto učimo, želimo od toga imati najveću dobrobit. Zar ne? 

Nakon tri tjedna, imat ćete u rukavu najveće tajne jogijskog zdravlja – i biti potpuno opremljeni da potaknete svoje tijelo na samoiscjeljenje i obnovu iznutra!

Donacija: 55 EUR

Donacija za polaznike STRAST!i: 40 EUR