SuperNaturals

ONLINE RADIONICA

Emocije: izvor
osobne moći

Jeste li znali da naše tijelo ima savršenu metodu za otpuštanje emocija? Jednostavnu, besplatnu i – izuzetno učinkovitu! Možemo je primijeniti bilo gdje, bilo kad, i najčešće tako da nitko to ne primijeti.

Iako smo ovu metodu trebali naučiti u školi, ili čak vrtiću, to se nije dogodilo i sada smo “odrasli” ljudi puni nagomilanih emocija, zbog kojih ne možemo naći mir i tišinu u utočištu vlastite samoće. Čini nam se da hodamo svijetom i konstatno “pucamo” na ljude i situacije – i pitamo se odakle u nama toliko ljutnje, frustracije, tuge, očaja…

Tendencija našeg uma, bolje rečeno našeg “sigurnosnog sustava” razvijenog u ranom djetinjstvu, jest da neugodne ili prejake emocije gurne u tijelo – pa će se tijelo s njima izboriti. No to se ne dogodi, jer naše inteligentno tijelo itekako zna da te emocije nisu probavljene – i drži ih sačuvane, uzidane u tkivo. S vremenom te emocije počnu uzrokovati fizičke probleme, pa i bolest…

Naša su tijela mapa naših neprobavljenih patnji, razočaranja, negiranja vlastite osobne moći, tuđih briga i odgovornosti za druge… no to tako više ne mora biti! 

U ovoj troiposatnoj radionici (a znate da je to za nas teški minimum) naučit ćemo vas kako izbaciti sve zaostale emocije i kako u samo par minuta probaviti svaku novu emociju. Naučit ćemo vas kako se nositi s izazovima kako vanjskog, tako i unutarnjeg emocionalnog svijeta… i više nikada nećete morati pogoditi svojim metkom frustracije drugu osobu (i poslije se nositi s krivicom jer ste to napravili). 

Znamo da vam ova radionica treba, jer treba svima! Stoga ne časite časka i prijavite se klikom na crveno dugme ispod – jer ovo znanje je uvijek i svima potrebno – i nadohvat ruke!

Donacija: 32 EUR

Donacija za polaznike STRAST!i: 24 EUR (Kod za popust: EMOCIJE25)