SuperNaturals

JEDNODNEVNO POVLAČENJE

Dan Za Mene:
Probudimo Boginju

SADRŽAJ RADIONICE

Radionica

U radionici objašnjavamo kako možemo dotaknuti božanski princip u nama, vidjeti taj princip u drugima i postati Sukreatorice s apsolutnom silom stvaranja. Pričamo o onoj istinskoj ljepoti koja se ne može kupiti, cjelovitosti, sretnom životu i pronalaženju svog puta. Pričamo o Srebrnoj i  Zlatnoj  knjizi našeg života, odnosno o momentumu sudbine nasuprot svih potencijala koje možemo ostvariti. Dijelimo nekoliko praktičnih praksi i savjeta za svakodnevno prakticiranje, prolazimo kroz plesnu meditaciju te nakon nje sočnu i senzualnu meditaciju u ležećoj poziciji. Nakon toga odgovaramo na pitanja koja smo zaprimile prije radionice.

Joga Lica

Naša certificirana instruktorica Danielle Collins face yoga metode, Ivana Crnčić, za nas je pripremila poseban set Joge za lice kojim ćemo aktivirati i tonirati mišiće lica, potaknuti cirkulaciju na području glave te osvijestiti nepoželjnu mimiku koju često ponavljamo, a zaslužna je za stvaranje bora. Za ovaj set nije nam potrebno ništa osim naših prstića i dobre volje, a ako osjećamo da nam je lice jako suho, možemo ga namazati hidratantnom kremom prije nego što počnemo s vježbicama.

Glazba

Za buđenje ženske energije potrebno nam je kretanje i spontani pokret. Prvih 12 minuta (dok ne čujemo zvonce i kratku stanku) samo pokretom tresemo tijelo, pokrećemo sve emocije zabilježene unutar tijela i izbacujemo stres i sve viškove. Nakon toga idemo u spontani ples u kojem pronalazimo svoju autentičnost i moć. Spontani pokret pomoći će nam da učinimo svoje tijelo protočnim, a ovaj ples služit će tome da budemo autentične i jedinstvene, jer tako se iscjeljujemo i postajemo sretnije. Plešemo bosonoge i s povezom na očima. Nakon glazbe spuštamo se u ležeću poziciju i prepuštamo se sočnoj vođenoj meditaciji.