SuperNaturals

ONLINE INTENZIV

Buđenje Boginje

TRANSFORMATIVNI INTENZIV ZA ŽENE

VRIJEME JE ZA POVRATAK ŽENSTVENOSTI, LJEPOTI I SJAJU BOGINJE!

UDIŠ LI ZA SLOBODOM, MAGIJOM, SEKSUALNOŠĆU, LAKOĆOM I RADOŠĆU ŽIVOTA?

JESI LI SPREMNA ŽIVJETI SVOJU PRAVU, AUTENTIČNU SLOBODU?

Ako je odgovor DA, online intenziv "Buđenje Boginje" je za tebe!

Buđenje Boginje najvoljeniji je, najveseliji i najdublji intenziv za buđenje ženske snage i autentičnosti! Ovaj intenziv prošle su na stotine žena do sada, i svaki put kada najavimo novi ciklus – čujemo glasni vrisak: DA! Želimo opet! 

Ovaj jednomjesečni program duboko je transformativno iskustvo koje uz pregršt lakoće, smijeha, nježnosti, kao i ozbiljnog, intenzivnog i dubokog rada, vodi ženu u vlastitu intimu i prepoznavanje vlastitih želja i potencijala. Vrijeme je da TI postaneš TI, autentična, cjelovita, radosna i sočna!

Intenziv Buđenje Boginje nastao je kao posljedica našeg vlastitog rada na sebi i naše vlastite transformacije.

Ovaj projekt nastao je 2020. kao rezultat dugogodišnje potrage za našom vlastitom ženstvenošću, slobodom i autentičnim izražajem, i zato je intenziv Buđenje Boginje potpuno osebujan splet praksi i ideja koje su nama pomogle da probudimo Ženu u sebi… No, na naše veliko iznenađenje, nismo probudile “samo” ženu, već – Boginju! I tada smo znale da je ovo znanje koje moramo dijeliti sa svim sestrama koje su se, baš kao i mi, rodile u muškom društvu, bez osnovnog znanja o vlastitoj prirodi – i o svojim (nevjerojatnim) moćima i potencijalima! 

Kada se pred nama otvorilo ovo znanje, ostale smo u čudu pred vlastitom autentičnom prirodom. Hej, pa ovo znači biti Žena! Biti Boginja, majka, sestra, partnerica, prijateljica… O kakvog li uživanja u postojanju! 

Buđenje tog dijela nas zahtijevalo je otpuštanje obrazaca naučenih u patrijarhalnom društvu, ali i buđenje jednog novog, uvijek radosnog, znatiželjnog, nježnog i mekog dijela naše osobnosti – kojeg nismo do tada raspoznavale u sebi. Najveći paradoks toga je: taj je dio naše osobnosti nevjerojatno MOĆAN! 

“Ovim nadahnjujućim radom Sanja i Ines maestralno su pogodile konkretne potrebe svake suvremene žene!” kažu mnogi, a mi odgovaramo: ništa drugo se nije ni moglo dogoditi, jer tražile smo Sebe! Autentične Sebe, onakve kakve doista želimo biti – i kakve u svojoj jezgri i jesmo. One koje znaju što žele i koje znaju da imaju pravo da budu sve što jesu! Žene koje si daju dozvolu da uživaju u svakoj mrvici života, u svakom uzdahu, u svakom pokretu, u svakoj haljini i svakom osmijehu! 

U mjesec dana intenzivnog rada na sebi:

 • Uranjamo u dubine vlastite ženske prirode i otkrivamo Istinu o sebi
 • Nježno budimo svoju unutarnju Boginju
 • Budimo žensku mudrost, snagu i senzualnost
 • Otkrivamo pravo značenje i moć našeg ciklusa 
 • Otkrivamo vlastitu autentičnost i slobodu izražavanja 
 • Prolazimo kroz sve faze ženskog ciklusa i otkrivamo njihovu povezanost s mjesečevim fazama i prirodnim elementima
 • Učimo kako iskoristiti svaku od faza za postizanje lakoće postojanja 
 • Otpuštamo sve stereotipe i ideje o tome kakva bi žena trebala biti, napuštamo zastarjele ideje i uvjerenja koje nam ne služe u novom svijetu koji same kreiramo
 • Učimo se fluidnosti, protočnosti i spontanom kretanju
 • Njegujemo princip suradnje – udružujemo se u naš sveti ženski krug te stvaramo nova podržavajuća, inspirirajuća i dugotrajna prijateljstva puna pravog razumijevanja
 • Vježbamo osnovne principe za svjesno upravljanje vlastitom energijom
 • Budimo u sebi Tiho znanje – ono koje se ne može prenijeti riječima
 • Budimo životnu radost i strast za životom
 • Plešemo, pjevamo, meditiramo i uživamo, uživamo, uživamo u životu! 
 • Ispočetka učimo voljeti i razumjeti sebe i tražiti od Života sve ono što životu i dajemo: Sebe! 

Danas više nego ikad Svijetu je potrebna Mudrost, Snaga i ljubav ostvarene Žene.

Uroni u vlastito biće – i otkrij Boginju, Svećenicu, Ljubavnicu, Majku – jer osjećaš da si rođena za Život veći od ovoga!

Buđenje Boginje - Program

Vodimo te na magijsko-šamansko-tantričku avanturu kroz 4 intenzivna tjedna, kroz 4 faze buđenja Boginje, koje će te preporoditi i pokazati ti tvoju iskonsku Prirodu.

Razdoblje slobode, razigranosti i fokusa. Vrijeme je za akciju, započinjanje novih projekata i novih navika.
Razdoblje izuzetne snage, visoke razine energije i nesebičnosti. Vrijeme je za druženje, davanje i uzemljenje.
Razdoblje izuzetne intuicije i snažnih emocija. Vrijeme je za okretanje prema unutra, upoznavanje vlastite tame te unutarnje čišćenje svega što nam više ne služi.
Razdoblje Tihog znanja i izuzetne Moći. Vrijeme je za energetsko čišćenje, potpuno okretanje prema unutra i prihvaćanje svega što tamo nalazi.

Ovaj je intenziv namijenjen Ženama koje osjećaju da je Vrijeme: sada je trenutak kada želimo i možemo probuditi svoju autentičnu prirodu i otkriti Moć kojom ćemo transformirati svoju stvarnost.

Intenziv traje mjesec dana i sastoji se od 6 “velikih” radionica, uz svakodnevan rad i komunikaciju. 

Intenziv se održava online i pridružuju nam se žene diljem svijeta (iz našeg govornog područja), a rezultat je da svaka, na svoj osebujan način i svojim autentičnim darovima, stvaramo fantastično žensko pleme puno podrške, ljubavi i suradnje! Sve ono o čemu smo maštale i o čemu smo slušale kao da je bajka, kao da je nestvarno – to postaje naša stvarnost: okupljamo se u sveti krug Žena koje stvarno razumiju sebe i koje vole i razumiju svoje Sestre, i daju ono najbolje od sebe u svoje odnose, njeguju jedna drugu i daju podršku evoluciji… sve je to itekako moguće, i nama svima jako, jako jednostavno – kad smo u pravoj okolini!   

Radionice se održavaju jednom tjedno (osim prvog tjedna, kad se vidimo na uvodnom predavanju i odmah sljedeći dan na 1. radionici), a snimke su na raspolaganju i nekoliko mjeseci nakon što intenziv završi.

Buđenje Boginje - Program

5.7. (petak) u 19:00 sati – Uvodno predavanje

6.7. (subota) u 19:00 sati – Prva faza

12.7. (petak) u 19:00 sati – Druga faza

19.7. (petak) u 19:00 sati – Treća faza

26.7. (petak) u 19:00 sati – Četvrta faza

2.8. (petak) u 19:00 sati – Završna Ceremonija

U sklopu programa prakticiramo:

 • Plesne meditacije i spontani pokret kako bismo pokrenule svoje tijelo i životne sokove te otpustile viškove koji nam više ne služe, otvorile Srca i dušu za svoje autentične potrebe 
 • Vođene sjedeće/ležeće meditacije i vizualizacije
 • Male dnevne i tjedne zadatke koji nam pomažu da se povežemo s određenom fazom našeg ciklusa
 • Moćne tantričke vježbe za buđenje senzualnosti i ženstvenosti
 • Vježbe za svjesno upravljanje vlastitom energijom
 • Upute za učinkovitu komunikaciju
 • Prakse za povezivanje s vlastitom intuicijom

Svaki dan te vodimo kroz nove ideje, nove uzbudljive prakse, nove izazove koji će u tebi probuditi STRAST za životom, probuditi tvoje uspavane potencijale i dati ti uvide u tvoju pravu, intrinzičnu, autentičnu i slobodnu prirodu.

Puno toga ćeš naučiti, jako dobro se zabaviti, proširiti vlastite granice i dobiti nestvarno mnogo spoznaja o Sebi!

Koristimo drevne tehnike šamanizma i tantre te magijske rituale – jer Novo Doba udružuje sve naše snage i sva naša znanja! 

Nakon što intenziv završi, sudjelovanje ne završava – naše Boginje nastavljaju zajedno putovati i učiti zajedno, živjeti radosno i uživati u Životu, podržavati se, surađivati, družiti se i zajedno živjeti svoju autentičnu istinu!

VRIJEME JE!
Probudi Boginju u sebi!

Onu Koja Kreira, Onu Koja Transformira, Onu Koja Voli i svojom Ljubavlju Iscjeljuje, Onu Koja je u Doticaju s Tihim Znanjem. 

Otkrij svoje izuzetno moćno biće, Kreatoricu Života, skrivenu ispod normi, odgoja i okova društvenih očekivanja

Early bird (do nedjelje 16.6.2024.): 88 EUR

Puna cijena (nakon 16.6.2024.): 133 EUR