SuperNaturals

ONLINE RADIONICA TANTRE

Postani junak
svoje priče

Želiš naučiti više o tantričkim naćelima i uputama za svjestan i sretan Život?

Zanima te svjesno upravljanje vlastitom energijom i osnaživanje Osobne Moći?

Žudiš za ostvarenjem svojih želja, ali osjećaš da te nešto sputava u tome?

Ako je odgovor DA, ova radionica savršena je za tebe!

Na ovoj radionici saznat ćeš sve o osnovama tantričkog učenja, kao i tantričkih praksi. 

Radionica je vrlo praktična: učit ćemo kako biti doista prisutan i utjelovljen, kako se nositi sa svakodnevnim problemima u odnosima, te kako od svega što činimo tijekom dana napraviti ritual i uzemljiti i utjeloviti svoje želje. 

Dotaknut ćemo i pitanja o seksualnosti i oslobađanju vitalne energije iz čvorova društvene uvjetovanosti, kao i iz naše nesvjesne, skrivene „sjene“. Pričat ćemo  o značaju brige za tijelo, o značaju kretanja i spontanog pokreta te koliko je važno doista uživati u svom tijelu. 

Također, radit ćemo jednu vrlo zabavnu i korisnu praksu u kojoj ćemo otkriti u kojem su (dis) balansu muški i ženski principi unutar nas te kako se odvija naa igra yina i yanga.

Na ovoj radionici dobit ćeš alate za promjenu stanja koja te paraliziraju i zakoračiti u bolje razumijevanje sebe.

Budući da cilj ove radionice nije prenošenje ispraznih informacija, već pobuđivanje Tihog znanja koje se nalazi duboko unutar svakog od nas – svu teoriju potkrjepljujemo malim praksama koje čine svakodnevnicu svakog pravog tantrika. Vodimo te na put kroz izuzetno moćnu vizualizaciju koja nam pomaže da pokrenemo svoju unutarnju Mudrost, a pojam “Osobna Moć” počnemo percipirati na jedan posve drugačiji način. Prakticiramo i objašnjavamo tantričke vježbe disanja i kontrolu vrlo malih mišića u tijelu te meditaciju za poboljšanje odnosa, bolje razumijevanje i razrješavanje konflikata. 

Radionica se sastoji od 5 sati snimke u dva dijela koja možeš pauzirati, stopirati i vratiti im se kad god poželiš, a vjerujemo da ćeš ih željeti gledati iznova i iznova. Namijenjena je svima, neovisno o spolu, dobi, boji kože i godinama!

Donacija: 40 EUR

Donacija za polaznike transformacijskog školovanja STRAST! i intenziva Buđenje Boginje: 27 EUR (Kod za popuse: TANTRA)