SuperNaturals

ONLINE RADIONICA by Sanja Radović

Osnovni zaštitni
ritual pentagrama

Osnovni Zaštitni Ritual Pentagrama – u originalu “Lesser Banishing Ritual of the Pentagrams” – je kamen-temeljac i prvi korak na putu ceremonijalne magije.

Svaki magijski proces, kao i naš svakodnevni život, treba kvalitetno zaštititi od svih neželjenih utjecaja i osloboditi od zaostalih obrazaca ponašanja i razmišljanja. Osnovni Zaštitni Ritual Pentagrama je, kao što mu i naziv kaže, zaštitni ritual kojim otklanjamo i energetski i fizički sve što nam u životu ne treba.

Ovaj ritual djeluje vrlo snažno na naše energetsko tijelo, kao i na naše “okolnosti”, odnose, zdravlje, optimizam, vjeru u sebe i naš svakodnevni život. To je najdragocjeniji alat koji imamo na raspolaganju ako radimo ikakav energetski rad te ako želimo živjeti slobodno od svega što nam više u životu ne služi.

Ovaj ritual ima dva bitna dijela, pa će se i radionica sastojati od dva dijela, sveukupnog trajanja gotovo 5 sati.

Ako vas je oduvijek zanimalo što se događa u skrivenim kutevima magijskih redova, pridružite nam se! 

Ni minimalno predznanje nije potrebno, samo znatiželja i otvoren um!

Ako ste propustili radionicu uživo, to je u redu – radionica nije jako interaktivna pa će biti jednako djelotvorno pogledati snimke (koje su dostupne svakom polazniku radionice unutar korisničkog profila na našoj web stranici).

Donacija: 27 EUR

Donacija za polaznike STRAST!i i tečaja Tarota: 20.25 EUR (Kod za popust: PENTA)

Ostavi recenziju za radionicu

Osnovni zaštitni ritual pentagrama

Što drugi kažu o radionici?

Još nema recenzija. Budi upravo ti ta osoba koja će ostaviti prvu recenziju!